Запис Детальніше

Ментальність як основа єдності конкуренції і партнерства в державно-суспільному розвитку України

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ментальність як основа єдності конкуренції і партнерства в державно-суспільному розвитку України
 
Creator Александрова, Олена Станіславівна
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description В українській ментальності домінує жіноча складова цілісного кооперативно-конкурентного архетипу «інь-ян». Це свідчить про більшу схильність українців до партнерських відносин, при взаємодоповненні конкуренцією, що визначається як можливе підґрунтя для консенсусних відносин.
В украинской ментальности доминирует женская составляющая целостного кооперативно конкурентного архетипа «инь-ян». Это свидетельствует о большей склонности украинцев к партнерским отношениям, при взаимодополнении конкуренцией, которые определяется как возможное основание для консенсусных отношений.
In the Ukrainian mentality dominates the female component of integrated cooperative-competitive archetype "yin-yang". This indicates a greater propensity to Ukrainian partnerships with complementary competition, which are defined as a possible basis for consensus relations.
 
Date 2011
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/821/1/Aleksandrova_2011_derz%20i%20susp.pdf
Александрова, Олена Станіславівна (2011) Ментальність як основа єдності конкуренції і партнерства в державно-суспільному розвитку України Публічне управління: теорія та практика.
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/821/