Запис Детальніше

Інформатизація середньої освіти України: сучасні підходи та стратегія впровадження (за матеріалами Державної цільової програми «Сто відсотків»)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/899/
 
Title Інформатизація середньої освіти України: сучасні підходи та стратегія впровадження (за матеріалами Державної цільової програми «Сто відсотків»)
 
Creator Кург, Володимир Валентинович
Ломаковська, Ганна Віталіївна
Морзе, Наталія Вікторівна
Проценко, Галина Олександрівна
 
Subject Інші (не входять ні до фахових ні до наукових)
 
Description Президентом України 2011 рік оголошено роком інформаційного суспільства та освіти. Розпорядженням Кабінету міністрів України від 27.08.2010 р. №1722-р схвалено Концепцію Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2015 року. Міністерством науки і освіти України було створено робочу групу, якій доручено розробити проект Державної цільової програми впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів освіти на 2011-215 рр.. В статті описано концептуальні засади даної програми, визначено та обґрунтовано основні пріоритети на основі вивченого досвіду та рекомендацій міжнародних організації щодо впровадження ІКТ у навчальний процес, запропоновано критерії визначення успішності основних кроків інформатизації.
 
Date 2011
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/899/1/N_Morze_V_Kurg_H_Protsenko_H_Lomakivska_IITNZ_4-5.pdf
Кург, Володимир Валентинович та Ломаковська, Ганна Віталіївна та Морзе, Наталія Вікторівна та Проценко, Галина Олександрівна (2011) Інформатизація середньої освіти України: сучасні підходи та стратегія впровадження (за матеріалами Державної цільової програми «Сто відсотків») Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах (4-5). с. 10-18.