Запис Детальніше

Бізнес-планування у професійно-технічному навчальному закладі.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/1262/
 
Title Бізнес-планування у професійно-технічному навчальному закладі.
Бизнес-планирование в профессионально-техническом учебном заведении.
Business planning in vocational school.
 
Creator Ковальчук, Василь Іванович
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description У статті розглядаються аспекти бізнес-планування в професійно-технічних навчальних закладах. Дається структура бізнес-плану та коротка характеристика його етапів, а також методичні рекомендації для реалізації кожного з етапів. У статті використано зарубіжний та український досвід з бізнес-планування в навчальних закладах.
В статье рассматриваются аспекты бизнес-планирования в профессионально-технических учебных заведениях. Дается структура бизнес-плана и краткая характеристика его этапов, а также методические рекомендации для реализации каждого из этапов. В статье использован зарубежный и украинский опыт по бизнес-планированию в учебных заведениях.
In clause the aspects of business - planning in професійнихзакладах of formation(education) are eonsidered(examined). The submitted structure of the business
- plan and short characteristic of his(its) stages and methodical recommendations concerning realization of each stage. In clauses are used foreign and Ukrainian experience from business - planning in educational institutions.
 
Date 2008
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/1262/1/Kovalchuk%20_V.I_.pdf
Ковальчук, Василь Іванович (2008) Бізнес-планування у професійно-технічному навчальному закладі. Мистецька освіта: зміст, технології, менеджмент. зббірник наукових праць (3). с. 232-250. ISSN 966-602-034-3