Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Влащенко, Н.М.
|
|
Subject |
Инновационные технологии в гостиничном хозяйстве
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/33295/1/2013%20404%D0%9C%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%B8%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%20%D0%B2%20%D0%93%D0%931.pdf
Влащенко, Н.М. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/33295/
|
|