Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище
Методические подходы к определению и оценке влияния деятельности предприятий пищевой промышленности на окружающую среду Methodological approaches to identify and evaluate the impact of the food industry on the environment |
|
Creator |
Басюк, Т. П.
Басюк, Т. П. Basyuk, T. |
|
Subject |
навколишнє середовище
підприємства харчової промисловості вплив методи окружающая среда предприятия пищевой промышленности влияние методы environment food industry impact methods |
|
Description |
У статті зазначено необхідність дослідження впливу інвестиційних проектів розвитку підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище; запропонована послідовність дій при здійсненні оцінки впливу функціонуючого виробництва на навколишнє середовище. В статье указано необходимость исследования влияния инвестиционных проектов развития предприятий пищевой промышленности на окружающую среду; предложена последовательность действий при оценке влияния функционирующего производства на окружающую среду. The article noted the need to study the impact of investment projects of the food industry on the environment, the proposed sequence of actions in carrying out impact assessments functioning of the environment.
|
|
Date |
2013-10-29T12:27:11Z
2013-10-29T12:27:11Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Басюк, Т. П. Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище / Т. П. Басюк // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ.конф. студентів, аспірантів та молодих учених : Тези доп. - К.: НУХТ. - 2013. - С. 51-52
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10793 |
|
Language |
uk_UK
|
|