Запис Детальніше

Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище
Методические подходы к определению и оценке влияния деятельности предприятий пищевой промышленности на окружающую среду
Methodological approaches to identify and evaluate the impact of the food industry on the environment
 
Creator Басюк, Т. П.
Басюк, Т. П.
Basyuk, T.
 
Subject навколишнє середовище
підприємства харчової промисловості
вплив
методи
окружающая среда
предприятия пищевой промышленности
влияние
методы
environment
food industry
impact
methods
 
Description У статті зазначено необхідність дослідження впливу інвестиційних проектів розвитку підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище; запропонована послідовність дій при здійсненні оцінки впливу функціонуючого виробництва на навколишнє середовище. В статье указано необходимость исследования влияния инвестиционных проектов развития предприятий пищевой промышленности на окружающую среду; предложена последовательность действий при оценке влияния функционирующего производства на окружающую среду. The article noted the need to study the impact of investment projects of the food industry on the environment, the proposed sequence of actions in carrying out impact assessments functioning of the environment.
 
Date 2013-10-29T12:27:11Z
2013-10-29T12:27:11Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Басюк, Т. П. Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище / Т. П. Басюк // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ.конф. студентів, аспірантів та молодих учених : Тези доп. - К.: НУХТ. - 2013. - С. 51-52
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10793
 
Language uk_UK