Запис Детальніше

Осмотичний тиск цукрових розчинів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Осмотичний тиск цукрових розчинів
Осмотическое давление сахарных растворов
The osmotic pressure of the sugar solution
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject цукровий розчин
сахарный раствор
sugar solution
 
Description Одержано графічну залежність осмотичного тиску від температури (0...100С) і вмісту сухих речовин (0...80%), запропоновано розрахункові формули для визначення тиску.
Получена графическая зависимость осмотического давления от температуры (0 ... 100С) и содержания сухих веществ (0 ... 80%), предложены расчетные формулы для определения давления.
Image obtained osmotic pressure dependence on temperature (0 ... 100C) and dry matter content (0 ... 80%), suggested formulas to determine the pressure.
 
Date 2013-10-29T12:53:44Z
2013-10-29T12:53:44Z
1985
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Осмотическое давление сахарных растворов / Д. Е.Синат-Радченко // Пищевая промышленность . – 1985. - №31. - C. 34-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10796