Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии
Приготування м'ясних страв за допомогою «Sous Vide» технології Cooking meat dishes by «Sous Vide» technology |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Удовицький, В. В. Удовицкий, В. В. Udovitskiy, V. |
|
Subject |
молекулярная гастрономия
молекулярна гастрономія molecular gastronomy «Sous Vide» технология «Sous Vide» технологія «Sous Vide» technology температурная обработка теплове оброблення heat treatment вакуумирование вакуумування vacuuming мясные блюда м’ясні страви meat dishes |
|
Description |
В статье рассматриваются результаты теоретических и экспериментальных исследований по перспективам использования «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства мясных полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления мясных блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и высокой биологической ценностью. У статті розглядаються результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо перспектив використання «Sous Vide» технології в закладах ресторанного господарства для виробництва м'ясних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання і приготування м'ясних страв з поліпшеними органолептичними характеристиками та високою біологічною цінністю. The article deals with the results of theoretical and experimental researches on the prospects of using «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished meat with extended shelf life and cooking meat dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value. |
|
Date |
2013-10-30T12:54:37Z
2013-10-30T12:54:37Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Доценко, В. Ф. Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Е. М. Усатюк, В. В. Удовицкий // Хранителна наука, техника и технологии 2013 : научни трудове конференция с международно участие, 18-19 октомври. – Пловдив: УХТ, 2013. - Том LX. - С. 1308-1312.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10851 |
|
Language |
other
|
|