Запис Детальніше

Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии
Приготування м'ясних страв за допомогою «Sous Vide» технології
Cooking meat dishes by «Sous Vide» technology
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Удовицький, В. В.
Удовицкий, В. В.
Udovitskiy, V.
 
Subject молекулярная гастрономия
молекулярна гастрономія
molecular gastronomy
«Sous Vide» технология
«Sous Vide» технологія
«Sous Vide» technology
температурная обработка
теплове оброблення
heat treatment
вакуумирование
вакуумування
vacuuming
мясные блюда
м’ясні страви
meat dishes
 
Description В статье рассматриваются результаты теоретических и экспериментальных исследований по перспективам использования «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства мясных полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления мясных блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и высокой биологической ценностью.
У статті розглядаються результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо перспектив використання «Sous Vide» технології в закладах ресторанного господарства для виробництва м'ясних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання і приготування м'ясних страв з поліпшеними органолептичними характеристиками та високою біологічною цінністю.
The article deals with the results of theoretical and experimental researches on the prospects of using «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished meat with extended shelf life and cooking meat dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.
 
Date 2013-10-30T12:54:37Z
2013-10-30T12:54:37Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Е. М. Усатюк, В. В. Удовицкий // Хранителна наука, техника и технологии 2013 : научни трудове конференция с международно участие, 18-19 октомври. – Пловдив: УХТ, 2013. - Том LX. - С. 1308-1312.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10851
 
Language other