Фосфатні суміші у ковбасному виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фосфатні суміші у ковбасному виробництві
Фосфатные смеси в колбасном производстве Phosphate mixture in sausage production |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
рецептура
рецептура recipe м’ясні фарші м’ясна сировина фосфатні солі твердість води мясные фарши мясное сирьё фосфатные соли твердость воды minced meat raw meat phosphate salts water hardness |
|
Description |
У формуванні якісних характеристик готового продукту необхідно враховувати функціонально-технологічні властивості кожного компоненту, що входить до складу рецептури. Вивчено дію фосфатних солей у м’ясних фаршах, залежно від додавання води різної твердості, але в межах, передбачених нормативним показниками.
При формировании качественных характеристик готового продукта необходимо учитывать функционально-технологические свойства каждого компонента, который входит в состав рецептуры. Изучено действие фосфатных солей у мясных фаршах, в зависимости от внесения воды разной твердости, но в рамках, предусмотреными нормативными показателями. In shaping the quality characteristics of the finished product must be considered functional and technological properties of each component, a component of the recipe. Studied the effect of phosphate salts in the meat mince, depending on the addition of water of varying hardness, but within the regulatory parameters. |
|
Date |
2012-12-17T13:32:04Z
2012-12-17T13:32:04Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гончаров, Г. І. Фосфатні суміші у ковбасному виробництві / Г. І. Гончаров, В. В. Фоменко, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 6. - С. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4473 |
|
Language |
other
|
|