Запис Детальніше

Фосфатні суміші у ковбасному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фосфатні суміші у ковбасному виробництві
Фосфатные смеси в колбасном производстве
Phosphate mixture in sausage production
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Фоменко, В. В.
Фоменко, В. В.
Fomenko, V.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject рецептура
рецептура
recipe
м’ясні фарші
м’ясна сировина
фосфатні солі
твердість води
мясные фарши
мясное сирьё
фосфатные соли
твердость воды
minced meat
raw meat
phosphate salts
water hardness
 
Description У формуванні якісних характеристик готового продукту необхідно враховувати функціонально-технологічні властивості кожного компоненту, що входить до складу рецептури. Вивчено дію фосфатних солей у м’ясних фаршах, залежно від додавання води різної твердості, але в межах, передбачених нормативним показниками.
При формировании качественных характеристик готового продукта необходимо учитывать функционально-технологические свойства каждого компонента, который входит в состав рецептуры. Изучено действие фосфатных солей у мясных фаршах, в зависимости от внесения воды разной твердости, но в рамках, предусмотреными нормативными показателями.
In shaping the quality characteristics of the finished product must be considered functional and technological properties of each component, a component of the recipe. Studied the effect of phosphate salts in the meat mince, depending on the addition of water of varying hardness, but within the regulatory parameters.
 
Date 2012-12-17T13:32:04Z
2012-12-17T13:32:04Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Гончаров, Г. І. Фосфатні суміші у ковбасному виробництві / Г. І. Гончаров, В. В. Фоменко, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 6. - С. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4473
 
Language other