Запис Детальніше

Визначення раціональних параметрів робочої лопаті тістомісильної машини безперервної дії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних параметрів робочої лопаті тістомісильної машини безперервної дії
Определение рациональных параметров рабочей лопасти тестомесильной машины непрерывного действия
Definition of rational parameters of the working blade continuous kneading machine
 
Creator Лісовенко, О. Т.
Лисовенко, А. Т.
Lisovenko, O.
Нестеренко, Н. В.
Нестеренко, Н. В.
Nesterenko, N. V.
Бурковська, Н. А.
Бурковская, Н. А.
Burkovskaya, N.
Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н
Litovchenko, I.
Сергієнко, А. П.
Сергеенко, А. П.
Sergeenko, A.
 
Subject тісто
заміс
енергія
лопать
тесто
замес
энергия
лопасть
dough
kneading
energy
blade
 
Description Визначені залежності якості перемішування хлібного тіста від конструкції робочих органів. Встановлена залежність потужності приводу від форми і розмірів робочих органів.

Определены зависимости качества перемешивания хлебного теста от конструкции рабочих органов. Установлена зависимость мощности привода от формы и размеров рабочих органов.

The dependences of the quality of mixing bread dough on the design of the working bodies. The dependence of the driving power of the shape and size of the working bodies.
 
Date 2013-10-25T13:09:04Z
2013-10-25T13:09:04Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Лисовенко, А. Т. Определение рациональных параметров рабочей лопасти тестомесильной машины непрерывного действия / А. Т. Лисовенко, Н. В. Нестеренко, Н. А. Бурковская, И. Н. Литовченко, А. П. Сергеенко // Пищевая промышленность. Республиканский межведомственный тематический научный сборник. Выпуск 38. – К.: Урожай, 1992, с. 104-107
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10694