Запис Детальніше

Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання
Создание корпуса для коэкструзионных продуктов повышенной пищевой ценности путем компьютерного моделирования
Making the case for koekstruziynyh products of high nutritional value by computer simulation
 
Creator Сєдих, О. Л.
Запотоцька (Герасименко), О. В.
Маковецька, С. В.
Ковбаса, В. М.
Седых, О. Л.
Запотоцкая (Герасименко), Е. В.
Маковецкая, С. В.
Ковбаса, В. Н.
Seidykh, O.
Zapototska, O.
Kovbasa, V.
Makovetska, S.
 
Subject моделювання
коекструзійні продукти
квасоля
сочевиця
горох
люпин
соняшниковий шрот
рецептурне програмування
моделирование
коэкструзионные продукты
фасоль
чечевица
горох
люпин
подсолнечный шрот
рецептурное программирования
modeling koekstruziyni products
beans
lentils
peas
lupins
sunflower meal
recipe programming
 
Description У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів.

В статье исследована возможность создания путем рецептурного программирования корпуса для коэкструзионных продуктов с учетом технологических свойств сырья. Приведенные органолептические и физико-химические показатели полученных продуктов.

The article explored the possibility of creating shell programming by prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical properties of the resulting products.
 
Date 2013-04-22T14:11:08Z
2013-04-22T14:11:08Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сєдих, О. Л. Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання / О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, С. В. Маковецька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. – С. 277-280.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7595
 
Language other