Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання
Создание корпуса для коэкструзионных продуктов повышенной пищевой ценности путем компьютерного моделирования Making the case for koekstruziynyh products of high nutritional value by computer simulation |
|
Creator |
Сєдих, О. Л.
Запотоцька (Герасименко), О. В. Маковецька, С. В. Ковбаса, В. М. Седых, О. Л. Запотоцкая (Герасименко), Е. В. Маковецкая, С. В. Ковбаса, В. Н. Seidykh, O. Zapototska, O. Kovbasa, V. Makovetska, S. |
|
Subject |
моделювання
коекструзійні продукти квасоля сочевиця горох люпин соняшниковий шрот рецептурне програмування моделирование коэкструзионные продукты фасоль чечевица горох люпин подсолнечный шрот рецептурное программирования modeling koekstruziyni products beans lentils peas lupins sunflower meal recipe programming |
|
Description |
У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. В статье исследована возможность создания путем рецептурного программирования корпуса для коэкструзионных продуктов с учетом технологических свойств сырья. Приведенные органолептические и физико-химические показатели полученных продуктов. The article explored the possibility of creating shell programming by prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical properties of the resulting products. |
|
Date |
2013-04-22T14:11:08Z
2013-04-22T14:11:08Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сєдих, О. Л. Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання / О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, С. В. Маковецька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. – С. 277-280.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7595 |
|
Language |
other
|
|