Запис Детальніше

Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла
Исследование микроструктуры суспензий порошков из моркови и изучение влияния добавки на водною фазу обогащенного сливочного масла
The microstructure of suspensions of powders of carrots and study the effect of the additive on the aqueous phase is enriched with butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject порошок із моркви
збагачене вершкове масло
дисперсність
форми зв’язків вологи
порошок моркови
обогащенное сливочное масло
дисперсность
формы связей влаги
carrot powder
enrichment butter
dispersion
forms of bond moisture
 
Description У статті наведено результати досліджень мікроструктури суспензій порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. Досліджено зміни дисперсності та форми зв’язків вологи водної фази у збагаченому маслі при зберіганні. Представлены результаты исследований микроструктуры суспензий порошков из моркови криогенной и холодной распылительной сушки. Установлены приоритеты использования порошка холодной распылительной сушки при производстве обогащенного сливочного масла. Исследованы изменения дисперсности и перераспределение форм связей влаги водной фазы обогащенного масла при хранении. The results of studies of the microstructure of suspensions of carrot powder and cold cryogenic spray drying. Priorities established using cold powder spray drying production of enriched butter. The changes in the form of dispersion relations and the redistribution of moisture-rich aqueous phase oil during storage.
 
Date 2013-09-23T14:28:56Z
2013-09-23T14:28:56Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Вашека, О. М. Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – Вип. 27. – С. 199–206.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9879
 
Language other