Запис Детальніше

Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)
Влияние состава сладких вод на растворимость дюксиду углерода (С02)
Influence of sweet waters of the dissolution dyuksidu carbon (С02)
 
Creator Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н.
Prohorov, O.
Петрікей, Р. В.
Петрикей, Р. В.
Petrikey, R.
 
Subject безалкогольні напої
слабоалкогольні напої
сатурація
безалкогольные напитки
слабоалкогольные напитки
сатурация
soft drinks
low alcohol drinks
saturation
 
Description Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації.
Проведенный анализ рецептуры напитков и его влияние на процесс сатурации
The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation
 
Date 2013-11-04T12:09:08Z
2013-11-04T12:09:08Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918