Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)
Влияние состава сладких вод на растворимость дюксиду углерода (С02) Influence of sweet waters of the dissolution dyuksidu carbon (С02) |
|
Creator |
Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н. Prohorov, O. Петрікей, Р. В. Петрикей, Р. В. Petrikey, R. |
|
Subject |
безалкогольні напої
слабоалкогольні напої сатурація безалкогольные напитки слабоалкогольные напитки сатурация soft drinks low alcohol drinks saturation |
|
Description |
Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. Проведенный анализ рецептуры напитков и его влияние на процесс сатурации The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation |
|
Date |
2013-11-04T12:09:08Z
2013-11-04T12:09:08Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918 |
|