Запис Детальніше

Influence of polyccarides on the properties of fluidity of the apple-plum-carrot puree

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Influence of polyccarides on the properties of fluidity of the apple-plum-carrot puree
Влияние полисахаридов на свойства текучести яблочно-сливово-морковного пюре
Вплив полісахаридів на властивості яблучно-сливово-морквяного пюре
 
Creator Mank, V.
Tochkova, O.
Gagan, I.
Bessarab, O.
Melnyk, O. P.
Манк, В. В.
Точкова, О. В.
Гаган, И. А.
Бессараб, А. С.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Точкова, О. В.
Гаган, І. О.
Бессараб, О. С.
Мельник, О. П.
 
Subject ksantan
concentration
speed of rotation
ксантан
концентрация
окружная скорость
ксантан
концентрація
колова швидкість
 
Description In our work we got result of diagrams apple- plum – carrots puree with ksantan in the sense diapason concentration and temperature. It’s discussion the special rheological characteristic so complex dispersions systems as systems of children’s puree to be proposed of optimal compositions for children’s nutrition as result the study.
В работе получены реологические кривые яблочно-сливово-морковного пюре с добавлением ксантана в широком диапазоне концентраций и температур. Обсуждаются особенности реологических поведения таких сложных дисперсных систем и предложен наиболее оптимальный состав для детского питания на основе полученных данных.
В роботі одержані реологічні криві яблучно-сливово-морквяного пюре з додаванням ксантану в широкому діапазоні концентрацій і температур. Обговорюються особливості реологічної поведінки таких складних дисперсних систем і запропонований найбільш оптимальний склад для дитячого харчування на основі отриманих даних.
 
Date 2013-10-30T14:04:25Z
2013-10-30T14:04:25Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Mank, V. V. Influence of polyccarides on the properties of fluidity of the apple-plum-carrot puree / V. V. Mank, O. V. Tochkova, I. A. Gagan and other // Scientific works.– Plovdiv: UFT Academic Publishing House.– 2013.– Т. LX.– P. 885-887.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10868