Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов
Атерогенность як фактор прогнозування функціональної спрямованості харчових продуктів Аtherogenicity as a factor in predicting functional orientation of food products |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Радзиевская, И. Г. Мельник, О. П. Шеманская, Е. И. Пешук, Л. В. Радзієвська, І. Г. Мельник, О. П. Шеманська, Є. І. Peshuk, L. Radzievska, I. Melnyk, O. P. Shemanska, Y. |
|
Subject |
холестерол
ишемическая болезнь сердца индекс атерогенности пищевые продукты холестерол ішемічна хвороба серця індекс атерогенності харчові продукти cholesterol coronary heart disease atherogenic index food |
|
Description |
Описаны риски возникновения ишемической болезни сердца при употреблении пищевых продуктов. Установлены показатели атерогенности и тромбогенности мясных и жировых продуктов. Показано, что конина с точки зрения здорового питания и профилактики атеросклероза и тромбоза является наилучшим источником животного белка в рационе питания. Описано ризики виникнення ішемічної хвороби серця при вживанні харчових продуктів. Встановлено показники атерогенності і тромбогенності м'ясних і жирових продуктів. Показано, що конина з точки зору здорового харчування і профілактики атеросклерозу і тромбозу є найкращим джерелом тваринного білка в раціоні харчування. Describes the risks of coronary heart disease when consuming food. Established parameters and atherogenic thrombogenicity of meat and fatty foods. It is shown that horse meat in terms of healthy nutrition and the prevention of atherosclerosis and thrombosis is the best source of animal protein in the diet. |
|
Date |
2013-10-31T14:39:31Z
2013-10-31T14:39:31Z 2013 |
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская, О. П, Мельник, Е. И. Шеманская // Food science, engineering and technologies : Scientific conference with international participation. - Plovdiv. – 2013. – Р. 817-821
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10874 |
|
Language |
other
|
|