Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав
Receipt of the canned foods with the use of extracts of medicinal herbares Отримання консервованих продуктів з використанням екстрактів лікарських трав |
|
Creator |
Жеплинская, М. М.
Бессараб, А. С. Zheplinska, M. Bessarab, O. Жеплінська, М. М. Бессараб, О. С. |
|
Subject |
extract
biologically active substances nettle canned vegetables экстракт биологически активные вещества крапива овощные консервы екстракт біологічно активні речовини кропива овочеві консерви |
|
Description |
This paper presents the results of research on the use of nettle extract to be added to canned vegetables to obtain food health and preventive action. В работе представлены результаты исследований с использованием экстракта из крапивы для добавления его к овощным консервам с целью получения продуктов оздоровительно-профилактического действия. В роботі представлені результати досліджень з використання екстракту з кропиви для додавання до овочевих консервів з метою отримання продуктів оздоровчо-профілактичної дії. |
|
Date |
2013-11-04T08:57:56Z
2013-11-04T08:57:56Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жеплинская, М. М. Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав/Жеплинская М.М., Бессараб О.С.// Scientific works.– Plovdiv: UFT Academic Publishing House.– 2013.– Т. LX.– P. 814-816.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10901 |
|
Language |
other
|
|