Запис Детальніше

Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав
Receipt of the canned foods with the use of extracts of medicinal herbares
Отримання консервованих продуктів з використанням екстрактів лікарських трав
 
Creator Жеплинская, М. М.
Бессараб, А. С.
Zheplinska, M.
Bessarab, O.
Жеплінська, М. М.
Бессараб, О. С.
 
Subject extract
biologically active substances
nettle
canned vegetables
экстракт
биологически активные вещества
крапива
овощные консервы
екстракт
біологічно активні речовини
кропива
овочеві консерви
 
Description This paper presents the results of research on the use of nettle extract to be added to canned vegetables to obtain food health and preventive action.
В работе представлены результаты исследований с использованием экстракта из крапивы для добавления его к овощным консервам с целью получения продуктов оздоровительно-профилактического действия.
В роботі представлені результати досліджень з використання екстракту з кропиви для додавання до овочевих консервів з метою отримання продуктів оздоровчо-профілактичної дії.
 
Date 2013-11-04T08:57:56Z
2013-11-04T08:57:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Жеплинская, М. М. Получение консервированных продуктов с использованием экстрактов лекарственных трав/Жеплинская М.М., Бессараб О.С.// Scientific works.– Plovdiv: UFT Academic Publishing House.– 2013.– Т. LX.– P. 814-816.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10901
 
Language other