Запис Детальніше

Physical researches of modified starches swelling in water

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Physical researches of modified starches swelling in water
Дослідження властивостей набухаючи крохмалів за допомогою фізичних методів
Исследование свойств набухающих крахмалов с помощью физических методов
 
Creator Lazarenko, M.
Baglyuk, S.
Melnik, O. J.
Лазаренко, М. В.
Баглюк, С. В.
Мельник, О. Ю.
Лазаренко, М. В.
Баглюк, С. В.
Мельник, О. Ю.
 
Subject modified starches
optimal concentration
damping decrement
electric capacity
модифіковані крохмалі
оптимальна концентрація
декремент затухання
електрична провідність
модифицированные крахмалы
оптимальная концентрация
декремент затухания
электрическая проводимость
 
Description The use of different methods of starch processing enables significantly after its structure and properties. The aim of the research is to determine the optimal concentration of starch in water in the swelling process by using a mechanical method of free torsional vibrations and dielectric method for the development of sustainable technologies of food concentration of fast preparation, which are based on the modified starch raw materials. Використання різних методів оброблення крохмалю дозволяє значно змінити його структуру і властивості. Мета дослідження полягає у визначенні оптимальної концентрації крохмалю у воді в процесі набухання за допомогою механічного методу вільних крутильних коливань і діелектричного методу. Оптимальну концентрацію крохмалю визначали для модифікованих похідних, що використовуються у продуктах швидкого приготування. Использование разных методов обработки крахмала разрешает сильно изменить его структуру и свойства. Цель исследований состоит в определении оптимальной концентрации крахмала в воде в процессе набухания с помощью метода свободных крутильных колебаний и диэлектрического метода. Оптимальную концентрацию крахмала определяли для модифицированных производных, что используются в продуктах быстрого приготовления.
 
Date 2013-11-04T10:11:45Z
2013-11-04T10:11:45Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Lazarenko, M. Physical researches of modified starches swelling in water / M. Lazarenko, S. Bagluk, O. Melnyk // NEEFood-2013 Kyiv : The Second North and East European Congress on Food, 2013. – K. : NUFT, 2013. – P. 229.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10907
 
Language en