Physical researches of modified starches swelling in water
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Physical researches of modified starches swelling in water
Дослідження властивостей набухаючи крохмалів за допомогою фізичних методів Исследование свойств набухающих крахмалов с помощью физических методов |
|
Creator |
Lazarenko, M.
Baglyuk, S. Melnik, O. J. Лазаренко, М. В. Баглюк, С. В. Мельник, О. Ю. Лазаренко, М. В. Баглюк, С. В. Мельник, О. Ю. |
|
Subject |
modified starches
optimal concentration damping decrement electric capacity модифіковані крохмалі оптимальна концентрація декремент затухання електрична провідність модифицированные крахмалы оптимальная концентрация декремент затухания электрическая проводимость |
|
Description |
The use of different methods of starch processing enables significantly after its structure and properties. The aim of the research is to determine the optimal concentration of starch in water in the swelling process by using a mechanical method of free torsional vibrations and dielectric method for the development of sustainable technologies of food concentration of fast preparation, which are based on the modified starch raw materials. Використання різних методів оброблення крохмалю дозволяє значно змінити його структуру і властивості. Мета дослідження полягає у визначенні оптимальної концентрації крохмалю у воді в процесі набухання за допомогою механічного методу вільних крутильних коливань і діелектричного методу. Оптимальну концентрацію крохмалю визначали для модифікованих похідних, що використовуються у продуктах швидкого приготування. Использование разных методов обработки крахмала разрешает сильно изменить его структуру и свойства. Цель исследований состоит в определении оптимальной концентрации крахмала в воде в процессе набухания с помощью метода свободных крутильных колебаний и диэлектрического метода. Оптимальную концентрацию крахмала определяли для модифицированных производных, что используются в продуктах быстрого приготовления.
|
|
Date |
2013-11-04T10:11:45Z
2013-11-04T10:11:45Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Lazarenko, M. Physical researches of modified starches swelling in water / M. Lazarenko, S. Bagluk, O. Melnyk // NEEFood-2013 Kyiv : The Second North and East European Congress on Food, 2013. – K. : NUFT, 2013. – P. 229.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10907 |
|
Language |
en
|
|