Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів
Съедобные покрытия как способ продления срока хранения хлебобулочных изделий Edible coatings as a way to extend the shelf life of baked goods |
|
Creator |
Лисюк, Г. М.
Самохвалова, О. В. Нєміріч, О. В. Лысюк, Г. М. Самохвалова, О. В. Немирич, А. В. Lusyuk, G. Samohvalova, O. Niemirich, O. |
|
Subject |
плівкоутворюючі розчини
сорбційні характеристики показники якості хлібобулочних виробів пленкообразующие растворы сорбционные характеристики показатели качества хлебобулочных изделий film forming solutions sorption characteristics quality bakery products |
|
Description |
Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Исследованы возможности использования съедобных покрытий на основе растительных и микробных полисахаридов для продления сроков хранения хлебобулочных изделий. Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods. |
|
Date |
2013-11-04T09:10:00Z
2013-11-04T09:10:00Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лисюк, Г. М. Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2011. - № 5. – С. 20-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10903 |
|
Language |
uk_UK
|
|