Запис Детальніше

Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів
Съедобные покрытия как способ продления срока хранения хлебобулочных изделий
Edible coatings as a way to extend the shelf life of baked goods
 
Creator Лисюк, Г. М.
Самохвалова, О. В.
Нєміріч, О. В.
Лысюк, Г. М.
Самохвалова, О. В.
Немирич, А. В.
Lusyuk, G.
Samohvalova, O.
Niemirich, O.
 
Subject плівкоутворюючі розчини
сорбційні характеристики
показники якості хлібобулочних виробів
пленкообразующие растворы
сорбционные характеристики
показатели качества хлебобулочных изделий
film forming solutions
sorption characteristics
quality bakery products
 
Description Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів.
Исследованы возможности использования съедобных покрытий на основе растительных и микробных полисахаридов для продления сроков хранения хлебобулочных изделий.
Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.
 
Date 2013-11-04T09:10:00Z
2013-11-04T09:10:00Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Лисюк, Г. М. Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2011. - № 5. – С. 20-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10903
 
Language uk_UK