Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)
Способ дезинфекции клеровки тростникового сахара-сырца (Патент на полезную модель № 51733) Method of disinfection reed sugar-raw solution (Patent for useful model № 51733) |
|
Creator |
Гусятинська, Н. А.
Ліпец, А. А. Романченко, Н. М. Тетеріна, С. М. Косенко, К. І. Бондар, Л. М. Гусятинская, Н. А. Романченко, Н. Н. Липец, А. А. Тетерина, С. Н. Косенко, К. И. Бондаръ, Л. Н. Gusyatynska, N. Lipec, A. Romanchenko, N. Teterina, S. Kosenko, K. I. Bondar, L. |
|
Subject |
цукор-сирець
антимікробна дія мікрмікробіологічні процеси мікроорганізми дезінфекція мікробіологічні процеси дезінфекційний засіб сахар-сырец микроорганизмы дезинфекция микробиологические процессы дезинфицирующее средство антимикробное действие мicroorganisms eed sugar microbiological processes a disinfectant antimicrobic action |
|
Description |
Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, що включає розчинення тростинного цукру-сирцю промивною водою і введення дезінфектанту, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують водний розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти у кількості 0,0001-0,0007 % до маси цукру-сирцю, який безперервно вводиться у промивну воду.
|
|
Date |
2013-11-05T09:06:42Z
2013-11-05T09:06:42Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель 51733 UA, МПК (2009) C13D 1/00 Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю / Гусятинська Н. М., Ліпєц А. А., Романченко Н. М., Тетеріна С. М., Косенко К. І., Бондар Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2010 02098; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10978 |
|
Language |
uk_UK
|
|