Запис Детальніше

Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)
Способ дезинфекции клеровки тростникового сахара-сырца (Патент на полезную модель № 51733)
Method of disinfection reed sugar-raw solution (Patent for useful model № 51733)
 
Creator Гусятинська, Н. А.
Ліпец, А. А.
Романченко, Н. М.
Тетеріна, С. М.
Косенко, К. І.
Бондар, Л. М.
Гусятинская, Н. А.
Романченко, Н. Н.
Липец, А. А.
Тетерина, С. Н.
Косенко, К. И.
Бондаръ, Л. Н.
Gusyatynska, N.
Lipec, A.
Romanchenko, N.
Teterina, S.
Kosenko, K. I.
Bondar, L.
 
Subject цукор-сирець
антимікробна дія
мікрмікробіологічні процеси
мікроорганізми
дезінфекція
мікробіологічні процеси
дезінфекційний засіб
сахар-сырец
микроорганизмы
дезинфекция
микробиологические процессы
дезинфицирующее средство
антимикробное действие
мicroorganisms
eed sugar
microbiological processes
a disinfectant
antimicrobic action
 
Description Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, що включає розчинення тростинного цукру-сирцю промивною водою і введення дезінфектанту, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують водний розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти у кількості 0,0001-0,0007 % до маси цукру-сирцю, який безперервно вводиться у промивну воду.
 
Date 2013-11-05T09:06:42Z
2013-11-05T09:06:42Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель 51733 UA, МПК (2009) C13D 1/00 Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю / Гусятинська Н. М., Ліпєц А. А., Романченко Н. М., Тетеріна С. М., Косенко К. І., Бондар Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2010 02098; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10978
 
Language uk_UK