Запис Детальніше

Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката
Формування регідратаційних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату
Formation of rehydration properties of dried beef semi- finished
 
Creator Евлаш, В. В.
Погожих, М. И.
Немирич, А. В.
Максименко, А. Е.
Гавриш, А. В.
Євлаш, В. В.
Погожих, М. І.
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є.
Гавриш, А. В.
Yevlash, V.
Pohozhykh, M.
Niemirich, O.
Maksimenko, A. E.
Havrysh, A.
 
Subject бистро
коэффициент водопоглощения
сухие полуфабрикаты из говядины
регидратационные свойства
бістро
коефіцієнт водопоглинання
сухі напівфабрикати з яловичини
регідратаційні властивості
company bistro
rate of water absorption
dried beef semi-finished
rehydration properties
 
Description Приведены результаты исследований регидратационных свойств высушенных полуфабрикаты из говядины
Приведено результати досліджень регідратаційних властивостей висушених напівфабрикати з яловичини
The results of studies of the rehydration properties of dried beef semi-finished
 
Date 2013-11-05T07:44:01Z
2013-11-05T07:44:01Z
2013
 
Identifier Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката / В.В. Евлаш, Н.И. Погожих, А.В. Немирич, А.Е. Максименко, А.В. Гавриш // Scientific works. – Plovdiv: University of food technologies, 2013. – Volume LX. – C. 217-221
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10958
 
Language other