Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката
Формування регідратаційних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату Formation of rehydration properties of dried beef semi- finished |
|
Creator |
Евлаш, В. В.
Погожих, М. И. Немирич, А. В. Максименко, А. Е. Гавриш, А. В. Євлаш, В. В. Погожих, М. І. Нєміріч, О. В. Максименко, А. Є. Гавриш, А. В. Yevlash, V. Pohozhykh, M. Niemirich, O. Maksimenko, A. E. Havrysh, A. |
|
Subject |
бистро
коэффициент водопоглощения сухие полуфабрикаты из говядины регидратационные свойства бістро коефіцієнт водопоглинання сухі напівфабрикати з яловичини регідратаційні властивості company bistro rate of water absorption dried beef semi-finished rehydration properties |
|
Description |
Приведены результаты исследований регидратационных свойств высушенных полуфабрикаты из говядины Приведено результати досліджень регідратаційних властивостей висушених напівфабрикати з яловичини The results of studies of the rehydration properties of dried beef semi-finished |
|
Date |
2013-11-05T07:44:01Z
2013-11-05T07:44:01Z 2013 |
|
Identifier |
Формирование регидратационных свойств сушеного мясного полуфабриката / В.В. Евлаш, Н.И. Погожих, А.В. Немирич, А.Е. Максименко, А.В. Гавриш // Scientific works. – Plovdiv: University of food technologies, 2013. – Volume LX. – C. 217-221
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10958 |
|
Language |
other
|
|