Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств
Структура оборотных средств хлебопекарских предприятий The structure of circulating assets of baking plants |
|
Creator |
Шереметинська (Горобець), О. В.
Шереметинская (Горобец), О. В. Sheremetynska (Gorobets), O. V. |
|
Subject |
склад обігових засобів
структура обігових засобів ліквідність состав оборотных средств структура оборотных средств ликвидность components of circulating assets structure of circulating assets liquidity |
|
Description |
Проведено аналіз складу та структури обігових засобів хлібопекарських підприємств. Вивчено основні чинники, що впливають на структуру обігових засобів, оцінено ступінь їх впливу. Згруповано обігові засоби з точки зору їх ліквідності та впливу на платоспроможність підприємства. Виявлено основні резерви оптимізації структури, запропоновано нові принципи створення оптимальної структури обігових засобів. Проведен анализ состава и структуры оборотных средств хлебопекарных предприятий. Изучены основные факторы, влияющие на структуру оборотных средств, оценена степень их влияния. Сгруппированы оборотные средства с точки зрения их ликвидности и влияния на платежеспособность предприятия. Выявлены основные резервы оптимизации структуры, предложены новые принципы создания оптимальной структуры оборотных средств. The analysis of components and structure of circulating assets of the bakery enterprises is conducted. Is investigated major factors, that influence structure of circulating assets, the degree of their influence is appreciated. The circulating assets are grouped from the point of view of their liquidity and influence on solvency of the enterprise. Is allocated the basic reserves of optimisation of structure, it is offered new principles of creation of optimum structure of circulating assets.
|
|
Date |
2013-11-05T12:17:56Z
2013-11-05T12:17:56Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Горобець О. В. Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств / О. В. Горобець // Наукові праці НУХТ - 2007. - № 21. - Економіка. – С. 136-139
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10998 |
|
Language |
uk_UK
|
|