Запис Детальніше

Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств
Структура оборотных средств хлебопекарских предприятий
The structure of circulating assets of baking plants
 
Creator Шереметинська (Горобець), О. В.
Шереметинская (Горобец), О. В.
Sheremetynska (Gorobets), O. V.
 
Subject склад обігових засобів
структура обігових засобів
ліквідність
состав оборотных средств
структура оборотных средств
ликвидность
components of circulating assets
structure of circulating assets
liquidity
 
Description Проведено аналіз складу та структури обігових засобів хлібопекарських підприємств. Вивчено основні чинники, що впливають на структуру обігових засобів, оцінено ступінь їх впливу. Згруповано обігові засоби з точки зору їх ліквідності та впливу на платоспроможність підприємства. Виявлено основні резерви оптимізації структури, запропоновано нові принципи створення оптимальної структури обігових засобів. Проведен анализ состава и структуры оборотных средств хлебопекарных предприятий. Изучены основные факторы, влияющие на структуру оборотных средств, оценена степень их влияния. Сгруппированы оборотные средства с точки зрения их ликвидности и влияния на платежеспособность предприятия. Выявлены основные резервы оптимизации структуры, предложены новые принципы создания оптимальной структуры оборотных средств. The analysis of components and structure of circulating assets of the bakery enterprises is conducted. Is investigated major factors, that influence structure of circulating assets, the degree of their influence is appreciated. The circulating assets are grouped from the point of view of their liquidity and influence on solvency of the enterprise. Is allocated the basic reserves of optimisation of structure, it is offered new principles of creation of optimum structure of circulating assets.
 
Date 2013-11-05T12:17:56Z
2013-11-05T12:17:56Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Горобець О. В. Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств / О. В. Горобець // Наукові праці НУХТ - 2007. - № 21. - Економіка. – С. 136-139
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10998
 
Language uk_UK