Запис Детальніше

Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств
Характеристика компонентов оборотных средств хлебопекарских предприятий
The characteristic of components of circulating assets of baking plants
 
Creator Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В.
Sheremetynska, O. V.
 
Subject елементи оборотних засобів
обсяг оборотних засобів
виробничі запаси
элементы оборотных средств
объем оборотных средств
производственные запасы
elements of turnaround assets
volume of turnaround assets
industrial stocks
 
Description Проведено аналіз основних компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств. Визначено основні чинники, що впливають на процес формування елементів обігових активів, згруповано оборотні активи за принципом їх дольової участі в загальному обсязі та їх ролі на підприємстві. Проведен анализ основных компонентов оборотных средств хлебопекарных предприятий. Определены основные факторы, влияющие на процесс формирования элементов оборотных активов, сгруппированные оборотные активы по принципу их долевого участия в общем объеме и их роли на предприятии. The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise
 
Date 2013-11-05T09:42:31Z
2013-11-05T09:42:31Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Шереметинська, О. В. Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств / О. В. Шереметиська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 26. Економіка. – С. 164-167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10984
 
Language uk_UK