Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств
Характеристика компонентов оборотных средств хлебопекарских предприятий The characteristic of components of circulating assets of baking plants |
|
Creator |
Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В. Sheremetynska, O. V. |
|
Subject |
елементи оборотних засобів
обсяг оборотних засобів виробничі запаси элементы оборотных средств объем оборотных средств производственные запасы elements of turnaround assets volume of turnaround assets industrial stocks |
|
Description |
Проведено аналіз основних компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств. Визначено основні чинники, що впливають на процес формування елементів обігових активів, згруповано оборотні активи за принципом їх дольової участі в загальному обсязі та їх ролі на підприємстві. Проведен анализ основных компонентов оборотных средств хлебопекарных предприятий. Определены основные факторы, влияющие на процесс формирования элементов оборотных активов, сгруппированные оборотные активы по принципу их долевого участия в общем объеме и их роли на предприятии. The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise
|
|
Date |
2013-11-05T09:42:31Z
2013-11-05T09:42:31Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шереметинська, О. В. Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств / О. В. Шереметиська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 26. Економіка. – С. 164-167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10984 |
|
Language |
uk_UK
|
|