Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом
Разработка технологии ржаного хлеба с улучшенным минеральным составом Development of the technology of rye bread with improved mineral composition |
|
Creator |
Сидоренко, Ю. В.
Сидоренко, Ю. В. Sidorenko, Yu. Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. |
|
Subject |
аніс
ламінарія житній хліб мінеральний склад анис ламинария ржаной хлеб минеральный состав anise kelp rye bread mineral composition |
|
Description |
Встановлено, що житній хліб з додаванням ламінарії та анісу характеризується високими показниками ступеня забезпечення добових потреб в таких мінеральних речовинах, як залізо, йод, селен та магній. Установлено, что ржаной хлеб с добавлением ламинарии и аниса характеризуется высокими показателями степени обеспечения суточных потребностей в таких минеральных веществах, как железо, йод, селен и магний. Determined that rye bread with anise and kelp is characterized by high levels of satisfaction of daily needs such minerals as iron, iodine, selenium and magnesium.
|
|
Date |
2013-11-05T08:10:33Z
2013-11-05T08:10:33Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сидоренко, Ю. В. Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом / Ю. В. Сидоренко, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 102-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965 |
|
Language |
uk_UK
|
|