Запис Детальніше

Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом
Разработка технологии ржаного хлеба с улучшенным минеральным составом
Development of the technology of rye bread with improved mineral composition
 
Creator Сидоренко, Ю. В.
Сидоренко, Ю. В.
Sidorenko, Yu.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
 
Subject аніс
ламінарія
житній хліб
мінеральний склад
анис
ламинария
ржаной хлеб
минеральный состав
anise
kelp
rye bread
mineral composition
 
Description Встановлено, що житній хліб з додаванням ламінарії та анісу характеризується високими показниками ступеня забезпечення добових потреб в таких мінеральних речовинах, як залізо, йод, селен та магній. Установлено, что ржаной хлеб с добавлением ламинарии и аниса характеризуется высокими показателями степени обеспечения суточных потребностей в таких минеральных веществах, как железо, йод, селен и магний. Determined that rye bread with anise and kelp is characterized by high levels of satisfaction of daily needs such minerals as iron, iodine, selenium and magnesium.
 
Date 2013-11-05T08:10:33Z
2013-11-05T08:10:33Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Сидоренко, Ю. В. Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом / Ю. В. Сидоренко, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 102-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965
 
Language uk_UK