Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
Разработка рецептур функциональных ингредиентов с высокой биологической ценностью и биологической эффективностью на основе семян подсолнечника Development of compoundings of functional ingredients with a high biological value and biological effectiveness based on sunflower seeds |
|
Creator |
Дубровський, В. В.
Дубровский, В. В. Dubrovskiy, V. Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. |
|
Subject |
насіння соняшника
функціональний інгредієнт біологічна цінність біологічна ефективність семена подсолнечника функциональный ингредиент биологическая ценность биологическая эффективность sunflower seeds unctional ingredient biological value biological effectiveness |
|
Description |
В роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок. В работе разработаны функциональные ингредиенты, которые могут использоваться при создании продукции общественного питания и пищевых продуктов оздоровительного назначения. Они могут быть эффективными добавками для хлебобулочных, кондитерских изделий, кремов, начинок. The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.
|
|
Date |
2013-11-05T08:08:38Z
2013-11-05T08:08:38Z 2013-10-29 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дубровський, В. В. Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника / В. В. Дубровський, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10964 |
|
Language |
uk_UK
|
|