Запис Детальніше

Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
Разработка рецептур функциональных ингредиентов с высокой биологической ценностью и биологической эффективностью на основе семян подсолнечника
Development of compoundings of functional ingredients with a high biological value and biological effectiveness based on sunflower seeds
 
Creator Дубровський, В. В.
Дубровский, В. В.
Dubrovskiy, V.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
 
Subject насіння соняшника
функціональний інгредієнт
біологічна цінність
біологічна ефективність
семена подсолнечника
функциональный ингредиент
биологическая ценность
биологическая эффективность
sunflower seeds
unctional ingredient
biological value
biological effectiveness
 
Description В роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок. В работе разработаны функциональные ингредиенты, которые могут использоваться при создании продукции общественного питания и пищевых продуктов оздоровительного назначения. Они могут быть эффективными добавками для хлебобулочных, кондитерских изделий, кремов, начинок. The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.
 
Date 2013-11-05T08:08:38Z
2013-11-05T08:08:38Z
2013-10-29
 
Type Thesis
 
Identifier Дубровський, В. В. Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника / В. В. Дубровський, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10964
 
Language uk_UK