Запис Детальніше

Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
Исследование влияния рецептурного комбинирования молочной сыворотки и зародышей пшеницы на биологическую ценность и гистологические характеристики мясных систем
The influence of prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
 
Subject напівкопчені ковбаси
білково-жирові емульсії
м`ясна сировина
ковбаси
полукопченые колбасы
белково-жировые эмульсии
мясное сырье
колбасы
smoked sausage
protein and fat emulsions
soft bright stuff
sausage
 
Description Виробництво налівкопчених ковбас м'яса птиці в технології яких викорис-
товується нетрадиційна білоквмісної сировина потребує врахування не тільки сен-
сорних характеристик і загальної харчової цінності продуктів, а й визначення впливу
нетрадиційних наповнювачів на біологічну цінність нових видів продукції.
Важливим також лишається визначення, для подальшої іден-тифікації в складі
ковбас, гістологічних характеристик не м'ясних наповнювачів, як в сухому вигляді
так і у вигляді білково-жирових емульсій. Производство наливкопчених колбас мяса птицы в технологии которых исполь-
ется нетрадиционная билоквмиснои сырье требует учета не только сен-
сорных характеристик и общей пищевой ценности продуктов, но и определение влияния
нетрадиционных наполнителей на биологическую ценность новых видов продукции.
Важным также остается определение, для дальнейшей идентификации в составе
колбас, гистологических характеристики не мясных наполнителей, как в сухом виде
так и в виде белково-жировых эмульсий. Production of poultry meat sausages nalivkopchenyh in technology are used,
tovuyetsya bilokvmisnoyi alternative materials requires consideration not only the sen-
sornyh characteristics and overall nutritional value of food, but also determine the effect of
alternative fillers on the biological value of new products.
An important definition is left for further identification within
sausages, histological characteristics is not meat fillings, both in dry form
as well as protein and fat emulsions.
 
Date 2013-11-05T07:55:10Z
2013-11-05T07:55:10Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Іванов, С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. - 2012. – С. 42
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10959
 
Language other