Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів
Теплофизические свойства сахарных растворов как функции нескольких пареметров Termophysical properties of sugar solution as function of some parameters |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Форсюк, А. В. Форсюк, А. В. Forsyuk, A. Василенко, С. М. Василенко, С. М. Vasylenko, S. |
|
Subject |
концентрація
чистота розчину цукрові розчини теплофізичні властивості ізометричні проекції температура концентрация чистота раствора сахарные растворы теплофизические свойства изометрические проекции температура termophysical properties isometric projections sugar solution |
|
Description |
У прямокутній ізометричній проекції побудовано поверхні, які відповідають густині, коефіцієнту ізобарного термічного розширення, теплопровідності, температуропровідності, теплоємності, кінематичній в’язкості цукрових розчинів та коефіцієнту молекулярної дифузії цукрози в діапазоні температур t = 0…140 ºС та концентрації сухих речовин СР = 0…90 %. В прямоугольной изометрической проекции построены поверхности, отвечающие плотности, коэффициенту термического изобарного расширения, теплопроводности, температуропроводности, теплоемкости, кинематической вязкости сахарных растворов и коэффициента молекулярной диффузии сахарозы в диапазоне температур t = 0…140 ºС и концентрации сухих веществ СВ = 0…90 %. The set of surfacers related to density, isobaric thermal expansion, heat conductivity, heat capasity, viscousity and molecular diffusivity of sucrose within the range of temperatures t = 0…140 ºС and dry substance concentration DM = 0…90 % ware developed in the orthogonal isometric projections.
|
|
Date |
2013-11-05T12:52:03Z
2013-11-05T12:52:03Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів / Д. Е. Синат-Радченко, А. В. Форсюк, C. М. Василенко // Цукор України. – 2013. - № 7-8 (91-92). - С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11005 |
|
Language |
other
|
|