Запис Детальніше

Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів
Теплофизические свойства сахарных растворов как функции нескольких пареметров
Termophysical properties of sugar solution as function of some parameters
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Форсюк, А. В.
Форсюк, А. В.
Forsyuk, A.
Василенко, С. М.
Василенко, С. М.
Vasylenko, S.
 
Subject концентрація
чистота розчину
цукрові розчини
теплофізичні властивості
ізометричні проекції
температура
концентрация
чистота раствора
сахарные растворы
теплофизические свойства
изометрические проекции
температура
termophysical properties
isometric projections
sugar solution
 
Description У прямокутній ізометричній проекції побудовано поверхні, які відповідають густині, коефіцієнту ізобарного термічного розширення, теплопровідності, температуропровідності, теплоємності, кінематичній в’язкості цукрових розчинів та коефіцієнту молекулярної дифузії цукрози в діапазоні температур t = 0…140 ºС та концентрації сухих речовин СР = 0…90 %. В прямоугольной изометрической проекции построены поверхности, отвечающие плотности, коэффициенту термического изобарного расширения, теплопроводности, температуропроводности, теплоемкости, кинематической вязкости сахарных растворов и коэффициента молекулярной диффузии сахарозы в диапазоне температур t = 0…140 ºС и концентрации сухих веществ СВ = 0…90 %. The set of surfacers related to density, isobaric thermal expansion, heat conductivity, heat capasity, viscousity and molecular diffusivity of sucrose within the range of temperatures t = 0…140 ºС and dry substance concentration DM = 0…90 % ware developed in the orthogonal isometric projections.
 
Date 2013-11-05T12:52:03Z
2013-11-05T12:52:03Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів / Д. Е. Синат-Радченко, А. В. Форсюк, C. М. Василенко // Цукор України. – 2013. - № 7-8 (91-92). - С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11005
 
Language other