Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів
Условия минимизаии использования пищевых добавок в технологии мясных и мьясомистких продуктов Terms minimizaiyi use of food additives in meat technology and products m'yasomistkyh |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
ковбасні вироби
хімічний склад продуктів продукти тваринного походження харчова цінність колбасные изделия химический состав продуктов продукты животного происхождения пищевая ценность sausages chemical composition of the products animal products nutritional value |
|
Description |
Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Современная классификация продуктов животного происхождения регламентирует качество мясных и мьясомистких продуктов согласно стандартизированных ограничений использование мясного и не мясного сырья. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat. |
|
Date |
2013-11-05T08:33:13Z
2013-11-05T08:33:13Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971 |
|
Language |
other
|
|