Запис Детальніше

Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів
Условия минимизаии использования пищевых добавок в технологии мясных и мьясомистких продуктов
Terms minimizaiyi use of food additives in meat technology and products m'yasomistkyh
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject ковбасні вироби
хімічний склад продуктів
продукти тваринного походження
харчова цінність
колбасные изделия
химический состав продуктов
продукты животного происхождения
пищевая ценность
sausages
chemical composition of the products
animal products
nutritional value
 
Description Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість
м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо
використання м'ясної і не м'ясної сировини. Современная классификация продуктов животного происхождения регламентирует качество
мясных и мьясомистких продуктов согласно стандартизированных ограничений
использование мясного и не мясного сырья. Modern classification of animal origin regulates the quality of
m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions
the use of meat and raw meat.
 
Date 2013-11-05T08:33:13Z
2013-11-05T08:33:13Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Іванов, С. В. Умови мінімізаії використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971
 
Language other