Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів
Исследование термогравиметрических свойств цельномышечных мясопродуктов Research TG, DSC properties tsilnom'yazovyh meat |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Іванов, С. В. Иванов, С. В. Ivanov, S. Донець, О. П. Донец, О. П. Donets, O. P. |
|
Subject |
дериватограма
солені м 'ясні вироби суміші для соління диференціальна крива дериватограма соленые мясные изделия смеси для соления дифференциальная кривая deryvatohrama pickled m 'clear products mixture for pickles differential curve |
|
Description |
Досліджено термогравіметричним методом процес виділення вологи з цільном 'язових м 'ясопродуктів із різним ступенем ін 'єктування, з метою вивчення впливу складу багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів. Исследованы термогравиметрические методом процесс выделения влаги из цельномышечных мясопродуктов с разной степенью инъектирования, с целью изучения влияния состава многокомпонентного рассола на выход и качество готовых мясопродуктов. Investigated by thermogravimetric process of extracting moisture from the meat tsilnom'yazovyh with varying degrees of injection, in order to study the effect of multicomponent brine on yield and quality of finished meat products. |
|
Date |
2013-11-05T13:00:08Z
2013-11-05T13:00:08Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11026 |
|
Language |
other
|
|