Запис Детальніше

Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів
Исследование термогравиметрических свойств цельномышечных мясопродуктов
Research TG, DSC properties tsilnom'yazovyh meat
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Донець, О. П.
Донец, О. П.
Donets, O. P.
 
Subject дериватограма
солені м 'ясні вироби
суміші для соління
диференціальна крива
дериватограма
соленые мясные изделия
смеси для соления
дифференциальная кривая
deryvatohrama
pickled m 'clear products
mixture for pickles
differential curve
 
Description Досліджено термогравіметричним методом процес виділення вологи з цільном 'язових м 'ясопродуктів із різним ступенем
ін 'єктування, з метою вивчення впливу складу
багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів. Исследованы термогравиметрические методом процесс выделения влаги из цельномышечных мясопродуктов с разной степенью
инъектирования, с целью изучения влияния состава
многокомпонентного рассола на выход и качество готовых
мясопродуктов. Investigated by thermogravimetric process of extracting moisture from the meat tsilnom'yazovyh with varying degrees of
injection, in order to study the effect of
multicomponent brine on yield and quality of finished
meat products.
 
Date 2013-11-05T13:00:08Z
2013-11-05T13:00:08Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11026
 
Language other