Запис Детальніше

Інновації в маркетингу промислового підприємства

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інновації в маркетингу промислового підприємства
 
Creator Тєлєтов, Олександр Сергійович
Телетов, Александр Сергеевич
Tielietov, Oleksandr Serhiiovych
Івашова, Надія Василівна
Ивашова, Надежда Васильевна
Ivashova, Nadiia Vasylivna
Нагорний, Євген Ігорович
Нагорный, Евгений Игоревич
Nahornyi, Yevhen Ihorovych
 
Subject маркетинг інновацій
інновації у маркетингу
маркетинг инноваций
инновации в маркетинге
 
Description У монографії розглянуто деякі аспекти проблем, які виникли в умовах світових глобалізаційних процесів на промислових підприємствах країн із трансформаційною економікою та обґрунтовано суть їх сучасної маркетингово-інноваційної діяльності.
З метою підвищення конкурентоспроможності й ефективності функціонування суб'єктів економічної діяльності запропоновано кластеризацію територій та деяких галузей. Авторами досліджено й розроблено науково-методичні засади маркетингового тестування інноваційної продукції у діяльності підприємств, що виробляють продукцію промислового призначення, та технічно складних товарів широкого вжитку. Розглянуто зростаюче значення брендів у системі загальної маркетингової політики промислового підприємства й підтверджено, що інновації в умовах трансформаційної економіки вимагають ребрендингу та впровадження бренд-орієнтованого управління на підприємствах.
Викладений доробок колективу авторів під науковим керівництвом доктора економічних наук, професора О. С. Тєлєтова допоможе підвищити ефективність інноваційної діяльності промислових підприємств за рахунок урахування маркетингової, технічної, організаційної та економічної її складових.
Для ТОП-менеджерів державних структур і промислових підприємств, науковців у галузі маркетингу й управління інноваційною діяльністю та суміжних галузей, викладачів, аспірантів, студентів економічних і деяких технічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32754
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2013-11-06T12:31:41Z
2013-11-06T12:31:41Z
2013
 
Type Monograph
 
Identifier Тєлєтов, О.С. Інновації в маркетингу промислового підприємства [Текст]: монографія / О.С. Тєлєтов, Н.В. Івашова, Є.І. Нагорний; За заг. ред. О.С. Тєлєтова. - Суми: СумДУ, 2013. - 282 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32754
 
Language uk