Запис Детальніше

Technology of emulsion sauces using zucchini powder

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Technology of emulsion sauces using zucchini powder
Технологія емульсійних соусів з використанням порошку з кабачків
Технология эмульсионных соусов с использованием порошка из кабачков
 
Creator Niemirich, O.
Novosad, O. S.
Нєміріч, О. В.
Новосад, О. С.
Немирич, А. В.
Новосад, Е. С.
 
Subject zucchini powder
emulsion sauces
organoleptic quality
rheological characteristics
порошок з кабачків
емульсія
органолептичні показники
реологічні характеристики
порошок из кабачков
эмульсия
органолептические показатели
реологические характеристики
 
Description Proposed the technological process of emulsion type sauces production involving plant material - powder from zucchini.
Запропоновано технологічний процес виробництва соусів емульсійного типу з використанням рослинного матеріалу - порошку з кабачків.
Предложен технологический процесс производства соусов эмульсионного типа с использованием растительного материала - порошка из кабачков.
 
Date 2013-11-06T11:19:45Z
2013-11-06T11:19:45Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Niemirich, A. Technology of emulsion sauces using zucchini powder / A. Niemirich, O. Novosad // The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р.145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11068
 
Language en