Technology of emulsion sauces using zucchini powder
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Technology of emulsion sauces using zucchini powder
Технологія емульсійних соусів з використанням порошку з кабачків Технология эмульсионных соусов с использованием порошка из кабачков |
|
Creator |
Niemirich, O.
Novosad, O. S. Нєміріч, О. В. Новосад, О. С. Немирич, А. В. Новосад, Е. С. |
|
Subject |
zucchini powder
emulsion sauces organoleptic quality rheological characteristics порошок з кабачків емульсія органолептичні показники реологічні характеристики порошок из кабачков эмульсия органолептические показатели реологические характеристики |
|
Description |
Proposed the technological process of emulsion type sauces production involving plant material - powder from zucchini. Запропоновано технологічний процес виробництва соусів емульсійного типу з використанням рослинного матеріалу - порошку з кабачків. Предложен технологический процесс производства соусов эмульсионного типа с использованием растительного материала - порошка из кабачков. |
|
Date |
2013-11-06T11:19:45Z
2013-11-06T11:19:45Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Niemirich, A. Technology of emulsion sauces using zucchini powder / A. Niemirich, O. Novosad // The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р.145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11068 |
|
Language |
en
|
|