Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності
Применение ПАВ в технологии хлеба повышенной биологической ценности The use of surfactants in the technology of bread increased biological value |
|
Creator |
Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М. Tkachuk, Y. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
якість хліба
качество хлеба quality of bread лецитин лецитин lecithin харчові волокна пищевые волокна food fiber сухі молочні продукти сухие молочные продукты dry milk products |
|
Description |
Наведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. Приведенные результаты исследований применения ПАВ вместе с пищевыми волокнами и сухими молочными продуктами при производстве хлеба повышенной биологической ценности. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.
|
|
Date |
2013-11-06T10:56:53Z
2013-11-06T10:56:53Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності / Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 256
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11062 |
|
Language |
uk_UK
|
|