Запис Детальніше

Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності
Применение ПАВ в технологии хлеба повышенной биологической ценности
The use of surfactants in the technology of bread increased biological value
 
Creator Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject якість хліба
качество хлеба
quality of bread
лецитин
лецитин
lecithin
харчові волокна
пищевые волокна
food fiber
сухі молочні продукти
сухие молочные продукты
dry milk products
 
Description Наведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. Приведенные результаты исследований применения ПАВ вместе с пищевыми волокнами и сухими молочными продуктами при производстве хлеба повышенной биологической ценности. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.
 
Date 2013-11-06T10:56:53Z
2013-11-06T10:56:53Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності / Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 256
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11062
 
Language uk_UK