Инновационный способ обработки творожной сыворотки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Инновационный способ обработки творожной сыворотки
Інноваційний спосіб оброблення молочної сироватки An innovative way to handle cottage cheese whey |
|
Creator |
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Василів, В. П. Васылив, В. П. Vasyliv, V. |
|
Subject |
электропроводность
белки сыворотка молочная инновационный способ дисперсность електропровідність сироватка молочна білки інноваційний спосіб дисперсність dispersion electrical and proteins whey innovative way |
|
Description |
В статье представлены результаты исследований сыворотки молочной полученных после обработки электроискровыми разрядами. Установлено, что обработка инновационным способом влияет на дисперсность системы, электропроводность, дзета-потенциал, фракционный состав белков, а также микробиологические показатели.У статті представлені результати досліджень сироватки молочної, що отримані після оброблення електроіскровими розрядами. Встановлено, що оброблення інноваційним способом впливає на дисперсність системи, електропровідність, дзета-потенціал, фракційний склад білків, а також мікробіологічні показники. The paper presents research results obtained after processing spark discharges whey. Found that innovative processing method affects the dispersion system, conductivity, zeta potential, fractional composition of proteins, as well as microbiological indicators of processed product.
|
|
Date |
2013-11-06T08:08:39Z
2013-11-06T08:08:39Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Инновационный способ обработки творожной сыворотки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, А. И. Маринин, В. П. Васылив // Инновационные технологии в пищевой промышленности : материалы ХII международной научно – практической конференции, 2-3 октября 2013г. – Минск, 2013. – С. 54–57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11056 |
|
Language |
other
|
|