Запис Детальніше

IMPROVEMENT ACCESS TO AIR TRAVEL FOR DISABLED PERSONS

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title IMPROVEMENT ACCESS TO AIR TRAVEL FOR DISABLED PERSONS
УЛУЧШЕНИЕ ДОСТУПА К ВОЗДУШНЫМ ПУТЕШЕСТВИЯМ ДЛЯ ЛЮДЕЙ С ОГРАНИЧЕННЫМИ ВОЗМОЖНОСТЯМИ
ПОЛІПШЕННЯ ДОСТУПУ ДО ПОВІТРЯНИХ ПОДОРОЖЕЙ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ
 
Creator Akimova, T.; National Aviation University
 
Subject
airport services; disabled passengers; technological innovations
UDC 656.7.072-056.24(045)

аэропортовые услуги; пассажиры с ограниченными физическими возможностями; технологические инновации
УДК 656.7.072-056.24(045)

аеропортові послуги; пасажири з обмеженими фізичними можливостями; технологічні інновації
УДК 656.7.072-056.24(045)
 
Description The actuality of the researched problem was defined according to the increasing general and special service dependent passenger flow. As opportunities for air travel have grown significantly in recent years, with cheaper flights serving a wider range of destinations. Problem of free movement of disabled persons is actual not only for Ukraine and other developing countries, but for the whole world. Even in the most advanced countries disabled people travel a third less often than the general public. Aviation transportation service technology providing was investigated. Special attention was paid to the differentiation disabilities types that need special assistance. According to the main technological operations air transportation was divided into separate processes identifying particularities for disabled people handling needs. Contribution of the European Football Championship (EURO 2012) to the Ukrainian air transport system development was investigated. Modern trends of airport services improvement and technological innovations implementation for people with disabilities were determined.
Актуальность исследуемой проблемы была определена принимая во внимание увеличение общего величины пассажиропотока и пассажиропотока, который нуждается в специальном обслуживание. Возможности для путешествий с использованием воздушного транспорта значительно выросли в последние годы, на широкий спектр направлений происходит понижение стоимости билетов. Проблема свободного передвижения инвалидов является актуальной не только для Украины и других стран, которые развиваются, но и для всего мира. Даже в наиболее развитых странах люди с ограниченными возможностями путешествуют на треть реже, чем широкая публика. Объеком исследования в данной статье выступала технология обслуживания на авиационном транспорте. Особенное внимание было уделено разным типам инвалидов, которые нуждаются в особенной помощи. В соответствии с основными технологическими операциями на воздушном транспорте они были разделены на отдельные процессы, с целью выявления особенностей для потребностей в обслуживании инвалидов. Также исследовался вклад чемпионата Европы по футболу (EURO 2012) в развитие украинской авиатранспортной системы в данному контексте. Были определены современные тенденции развития аэропортовых услуг и внедрения технологических инноваций для людей с ограниченными возможностями.
Актуальність досліджуваної проблеми було визначено зважаючи на збільшення загального величини пасажиропотоку та пасажиропотоку, який потребує спеціального обслуговування. Можливості для подорожей з використанням повітряного транспорту значно виросли в останні роки, на широкий спектр напрямків відбувається здешевіння вартості квитків. Проблема вільного пересування інвалідів є актуальною не тільки для України та інших країн, що розвиваються, а й для всього світу. Навіть у найбільш розвинених країнах люди з обмеженими можливостями подорожують на третину рідше, ніж широка публіка. Об’єком дослідження у даній статті виступала технологія обслуговування на авіаційному транспорті. Особливу увагу було приділено різним типам інвалідів, які потребують особливої ​​допомоги. У відповідності з основними технологічними операціями на повітряному транспорті їх було розділено на окремі процеси, з ціллю виявлення особливостей для потреб в обслуговуванні інвалідів. Також досліджувався вклад чемпіонату Європи з футболу (EURO 2012) в розвиток української авіатранспортної системи в данному контексті. Були визначені сучасні тенденції розвитку аеропортових послуг та впровадження технологічних інновацій для людей з обмеженими можливостями.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2013-11-07
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SBT/article/view/4942
 
Source Science-based technologies; Том 18, № 2 (2013); 219-223
Наукоемкие технологии; Том 18, № 2 (2013); 219-223
Наукоємні технології; Том 18, № 2 (2013); 219-223
 
Language uk