Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум. Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум. Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
Микробиология пищевых продуктов. Лабораторный практикум. Microbiology of food foods. Microbiology of food foods. |
|
Creator |
Тетеріна, С. М.
Грегірчак, Н. М. Тетерина, С. Н. Грегирчак, Н. Н. Teterina, S. Gregirchak, N. |
|
Subject |
мікроскоп
мікроорганізми мікробіологічні процеси міцеліальні гриби бактерії дріжджі мікробіологічний контроль микроскоп микроорганизмы микробиологические процессы мицелиальные грибы бактерии дрожжи microscope microorganisms microbiological processes mould mushrooms microbiological control |
|
Description |
У даному лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “ Мікробіологія Харчових продуктів”, наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння основних тем курсу та розписано послідовність виконання лабораторних робіт і опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни. В данном лабораторном практикуме раскрыто содержание лабораторных работ по дисциплине "Микробиология пищевых продуктов", приведены теоретический материал необходим для усвоения основных тем курса и расписано последовательность выполнения лабораторных работ и обработки полученных результатов. Также приведены контрольные вопросы для мониторинга усвоения материала дисциплины. In this laboratory practical laboratory work revealed the content of the course "Food Microbiology" provides theoretical background needed for learning the basic themes of the course and is painted sequence of laboratory operations and processing of the results. There are checklists for monitoring learning material discipline.
|
|
Date |
2013-11-07T12:22:54Z
2013-11-07T12:22:54Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Мікробіологія харчових продуктів : Лабораторний практикум для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Уклад.: С. М. Тетеріна, Н. М.Грегірчак. – К.: НУХТ, 2013. – 97 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11086 |
|