Запис Детальніше

Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум. Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум. Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
Микробиология пищевых продуктов. Лабораторный практикум.
Microbiology of food foods. Microbiology of food foods.
 
Creator Тетеріна, С. М.
Грегірчак, Н. М.
Тетерина, С. Н.
Грегирчак, Н. Н.
Teterina, S.
Gregirchak, N.
 
Subject мікроскоп
мікроорганізми
мікробіологічні процеси
міцеліальні гриби
бактерії
дріжджі
мікробіологічний контроль
микроскоп
микроорганизмы
микробиологические процессы
мицелиальные грибы
бактерии
дрожжи
microscope
microorganisms
microbiological processes
mould mushrooms
microbiological control
 
Description У даному лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “ Мікробіологія Харчових продуктів”, наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння основних тем курсу та розписано послідовність виконання лабораторних робіт і опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни. В данном лабораторном практикуме раскрыто содержание лабораторных работ по дисциплине "Микробиология пищевых продуктов", приведены теоретический материал необходим для усвоения основных тем курса и расписано последовательность выполнения лабораторных работ и обработки полученных результатов. Также приведены контрольные вопросы для мониторинга усвоения материала дисциплины. In this laboratory practical laboratory work revealed the content of the course "Food Microbiology" provides theoretical background needed for learning the basic themes of the course and is painted sequence of laboratory operations and processing of the results. There are checklists for monitoring learning material discipline.
 
Date 2013-11-07T12:22:54Z
2013-11-07T12:22:54Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Мікробіологія харчових продуктів : Лабораторний практикум для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Уклад.: С. М. Тетеріна, Н. М.Грегірчак. – К.: НУХТ, 2013. – 97 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11086