Запис Детальніше

Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
Исследование возможности использования пальмового масла в технологии продукции ресторанного хозяйства
Investigation of using palm oil in the technology of restaurant products
 
Creator Кулініч, В. І.
Кулинич, В. И.
Kulinich, V.
Гніда, А. С.
Гнида, А. С.
Hnida, A.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject пальмова олія
пальмовое масло
palm oil
масляні креми
сливочные кремы
butter cream
якість
качество
quality
 
Description Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. Предложены способы использования пальмового масла при изготовлении кулинарных блюд и изделий. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.
 
Date 2013-11-07T12:26:38Z
2013-11-07T12:26:38Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Кулініч, В. І. Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства / В. І. Кулініч, А. С. Гніда, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11087
 
Language uk_UK