Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
Исследование возможности использования пальмового масла в технологии продукции ресторанного хозяйства Investigation of using palm oil in the technology of restaurant products |
|
Creator |
Кулініч, В. І.
Кулинич, В. И. Kulinich, V. Гніда, А. С. Гнида, А. С. Hnida, A. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. |
|
Subject |
пальмова олія
пальмовое масло palm oil масляні креми сливочные кремы butter cream якість качество quality |
|
Description |
Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. Предложены способы использования пальмового масла при изготовлении кулинарных блюд и изделий. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.
|
|
Date |
2013-11-07T12:26:38Z
2013-11-07T12:26:38Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кулініч, В. І. Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства / В. І. Кулініч, А. С. Гніда, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11087 |
|
Language |
uk_UK
|
|