Запис Детальніше

Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
Исследование возможности использования бурых водорослей при изготовлении молочных коктейлей
Investigation of the possibility of using brown algae in the manufacture of milkshakes
 
Creator Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А.
Myroshnyk, Y.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject бурі водорості
бурые водоросли
brown algae
коктейлі
коктейли
cocktails
технологія
технология
technology
 
Description Досліджена можливість використання порошків бурих водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum в технології молочних коктейлів. Исследована возможность использования бурых водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum в технологии молочных коктейлей. The possibility of using brown Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum algae in milkshake technology has been investigated.
 
Date 2013-11-07T12:36:32Z
2013-11-07T12:36:32Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Шаран, Л. О. Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів / Л. О. Шаран, Ю. А. Мирошник, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11088
 
Language uk_UK