Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
Исследование возможности использования бурых водорослей при изготовлении молочных коктейлей Investigation of the possibility of using brown algae in the manufacture of milkshakes |
|
Creator |
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А. Sharan, L. Мирошник, Ю. А. Мирошник, Ю. А. Myroshnyk, Y. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. |
|
Subject |
бурі водорості
бурые водоросли brown algae коктейлі коктейли cocktails технологія технология technology |
|
Description |
Досліджена можливість використання порошків бурих водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum в технології молочних коктейлів. Исследована возможность использования бурых водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum в технологии молочных коктейлей. The possibility of using brown Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum algae in milkshake technology has been investigated.
|
|
Date |
2013-11-07T12:36:32Z
2013-11-07T12:36:32Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шаран, Л. О. Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів / Л. О. Шаран, Ю. А. Мирошник, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11088 |
|
Language |
uk_UK
|
|