Запис Детальніше

Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Усовершенствование технологии маршмеллоу с использованием плодово-ягодного сырья в условиях предприятий ресторанного хозяйства
Improvement of technology of marshmallow with fruit and berries at restaurant establishments
 
Creator Коваленко, І. О.
Коваленко, И. А.
Kovalenko, I.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
 
Subject топінамбур
топинамбур
topinambour
маршмелоу
маршмеллоу
marshmallow
технологія
технология
technology
 
Description Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. Предложена технология маршмеллоу с использованием порошка топинамбура и фруктовых соков. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
 
Date 2013-11-07T13:04:04Z
2013-11-07T13:04:04Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Коваленко, І. О. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089
 
Language uk_UK