Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Усовершенствование технологии маршмеллоу с использованием плодово-ягодного сырья в условиях предприятий ресторанного хозяйства Improvement of technology of marshmallow with fruit and berries at restaurant establishments |
|
Creator |
Коваленко, І. О.
Коваленко, И. А. Kovalenko, I. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Шаран, Л. О. Шаран, Л. А. Sharan, L. |
|
Subject |
топінамбур
топинамбур topinambour маршмелоу маршмеллоу marshmallow технологія технология technology |
|
Description |
Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. Предложена технология маршмеллоу с использованием порошка топинамбура и фруктовых соков. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
|
|
Date |
2013-11-07T13:04:04Z
2013-11-07T13:04:04Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Коваленко, І. О. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089 |
|
Language |
uk_UK
|
|