Запис Детальніше

Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства
Использование люпиновой муки в технологии ресторанной продукции
The use of lupine flour in technology of restaurant products
 
Creator Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject борошно з люпину
люпиновая мука
lupine flour
технологія
технология
technology
кулінарні страви
кулинарные блюда
culinary dishes
 
Description Доведена доцільність і перспективність використання борошна з люпину в технології продукції ресторанного господарства. Доведена целесообразность и перспективность использования люпиновой муки в технологиях кулинарной продукции. The feasibility and prospects of using lupine flour in technology of culinary products has been presented.
 
Date 2013-11-07T13:05:27Z
2013-11-07T13:05:27Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Бондар, Н. П. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 38-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
 
Language uk_UK