Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства
Использование люпиновой муки в технологии ресторанной продукции The use of lupine flour in technology of restaurant products |
|
Creator |
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П. Bondar, N. |
|
Subject |
борошно з люпину
люпиновая мука lupine flour технологія технология technology кулінарні страви кулинарные блюда culinary dishes |
|
Description |
Доведена доцільність і перспективність використання борошна з люпину в технології продукції ресторанного господарства. Доведена целесообразность и перспективность использования люпиновой муки в технологиях кулинарной продукции. The feasibility and prospects of using lupine flour in technology of culinary products has been presented.
|
|
Date |
2013-11-07T13:05:27Z
2013-11-07T13:05:27Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бондар, Н. П. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 38-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090 |
|
Language |
uk_UK
|
|