Запис Детальніше

Стан цитокінової продукції у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки тяжкого перебігу, ускладнену шлунково-кишковою кровотечею та її корекція імунофаном

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан цитокінової продукції у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки тяжкого перебігу, ускладнену шлунково-кишковою кровотечею та її корекція імунофаном
 
Creator Орловський, Олександр Вікторович
Орловский, Александр Викторович
Orlovskyi, Oleksandr Viktorovych
Гуріна, С.В.
Привалова, А.О.
 
Subject шлунково-кишкова кровотеча
желудочно-кишечное кровотечение
gastrointestinal bleeding
 
Description На сьогоднішній день Нelicobacter pylori (Hp) визнано основною причиною та важливим патогенетичним фактором розвитку виразкової хвороби (ВХ) дванадцятипалої кишки (ДПК). Доведено, що існує чіткий взаємозв’язок між повнотою регенерації слизової оболонки (СО) при пептичній виразці (ПВ) та станом імунної системи.
Враховуючи значимість порушень імунорегуляції при даному захворюванні, актуальною є розробка схем застосування імунокоригуючих препаратів у лікуванні хворих на ПВ ДПК із перебігом різної тяжкості з метою підвищення ефективності ерадикації, зниження частоти рецидивів та ускладнень.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32811
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-11-08T08:39:51Z
2013-11-08T08:39:51Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Орловський, О.В. Стан цитокінової продукції у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки тяжкого перебігу, ускладнену шлунково-кишковою кровотечею та її корекція імунофаном [Текст] / О.В. Орловський, С.В. Гуріна, А.О. Привалова // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 10-12 квітня 2013 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. — Суми : СумДУ, 2013. — С. 281-282.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32811
 
Language uk