Запис Детальніше

Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов
Вивчення комплексоутворення Pb (II), Cd (II), Hg (II) з амінокислотами для прогнозування протекторних властивостей харчових продуктів
The Study complexformation Pb (II), Cd (II), Hg (II) with amino acid for forecasting defensive characteristic of the food-stuff
 
Creator Костенко, Є. Є.
Костенко, Е. Е.
Kostenko, E.
Бутенко, О. М.
Бутенко, Е. Н.
Butenko, O.
 
Subject комплексообразование
фотометрическое определение металлов
анализ объектов
комплексоутворення
фотометричне визначення металів
аналіз об‘єктів
complexformation
photometric definition of the metal ions
analysis of objects
 
Description Установлены оптимальные условия комплексообразования, состав комплексов, рассчитаны константы устойчивости. Предложена схема взаимодействия в системах.
Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості. Запропонована схема взаємодії в системах.
The optimum conditions of the reaction and the composition of complexes that is formed were found. The complexformation constants were calculated. The Offered scheme of the interaction in systems.
 
Date 2013-06-06T14:12:09Z
2013-06-06T14:12:09Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Костенко, Є. Є. Вивчення комплексоутворення Pb (II), Cd (II), Hg (II) з амінокислотами для прогнозування протекторних властивостей харчових продуктів / Є. Є., Костенко, О. М. Бутенко// Наукові праці НУХТ. – 2012. - № 44. – С. 85–91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8192
 
Language other