Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів
Перспективы использования белого люпина в технологиях пищевых продуктов Prospects for the use of white lupine in food technology |
|
Creator |
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П. Bondar, N. Дробина, Г. М. Дробина, А. Н. Drobyna, G. |
|
Subject |
білий люпин
белый люпин white lupin солод люпину солод люпина lupin malt ресторанна продукція ресторанная продукция restaurant products |
|
Description |
Досліджено використання продуктів переробки люпину для виробництва ресторанної продукції. Исследовано использование продуктов переработки люпина для производства ресторанной продукции. The use of processed products out of lupine for the production of restaurant products has been investigated.
|
|
Date |
2013-11-08T09:49:33Z
2013-11-08T09:49:33Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бондар, Н. П. Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів / Н. П. Бондар, Г. М. Дробина // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. – К. : НУХТ, 2010. – С. 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11120 |
|
Language |
uk_UK
|
|