Запис Детальніше

Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів
Перспективы использования белого люпина в технологиях пищевых продуктов
Prospects for the use of white lupine in food technology
 
Creator Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Дробина, Г. М.
Дробина, А. Н.
Drobyna, G.
 
Subject білий люпин
белый люпин
white lupin
солод люпину
солод люпина
lupin malt
ресторанна продукція
ресторанная продукция
restaurant products
 
Description Досліджено використання продуктів переробки люпину для виробництва ресторанної продукції. Исследовано использование продуктов переработки люпина для производства ресторанной продукции. The use of processed products out of lupine for the production of restaurant products has been investigated.
 
Date 2013-11-08T09:49:33Z
2013-11-08T09:49:33Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Бондар, Н. П. Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів / Н. П. Бондар, Г. М. Дробина // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. – К. : НУХТ, 2010. – С. 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11120
 
Language uk_UK