Запис Детальніше

Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури
Использование модифицированных крахмалов при производстве изделий пенной структуры
The use of modified starches in the production of foam structure products
 
Creator Пушка, О. С.
Пушка, О. С.
Pushka, O.
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject модифікований крохмаль
модифицированный крахмал
мodified starch
піноподібна структура
пенообразная структура
foam structure
гідрофільність
гидрофильность
hydrophilicity
кондитерські вироби
 
Description Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів. Проведенные исследования с целью изучения свойств модифицированных крахмалов. The properties of modified starches have been investigated.
 
Date 2013-11-08T09:59:02Z
2013-11-08T09:59:02Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11123
 
Language uk_UK