Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури
Использование модифицированных крахмалов при производстве изделий пенной структуры The use of modified starches in the production of foam structure products |
|
Creator |
Пушка, О. С.
Пушка, О. С. Pushka, O. Самойленко, І. П. Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
модифицированный крахмал мodified starch піноподібна структура пенообразная структура foam structure гідрофільність гидрофильность hydrophilicity кондитерські вироби |
|
Description |
Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів. Проведенные исследования с целью изучения свойств модифицированных крахмалов. The properties of modified starches have been investigated.
|
|
Date |
2013-11-08T09:59:02Z
2013-11-08T09:59:02Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11123 |
|
Language |
uk_UK
|
|