Использование бактериальных сухих заквасок для производства пробиотических пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование бактериальных сухих заквасок для производства пробиотических пищевых продуктов
Використання бактеріальних сухих заквасок для виробництва пробіотичних харчових продуктів The use of dry starter cultures in the production of probiotic products |
|
Creator |
Золотоверх, Е. В.
Антонюк, М. Н. Арсеньева, Л. Ю. Золотоверх, К. В. Антонюк, М. М. Арсеньєва, Л. Ю. Zolotoverh, K. V. Antonyuk, M. Arsenieva, L. |
|
Subject |
кисломолочные продукты
пробиотики сухие закваски симбилакт VIVO симбилакт VIVO с лактулозой кисломолочні продукти пробіотики сухі закваски сімбілакт VIVO сімбілакт VIVO з лактулозою fermented milk products probiotics dry starter cultures simbilakt VIVO simbilakt VIVO with lactulose |
|
Description |
Статья посвящена оздоровительном эффекте кисломолочных продуктов и свойствах препаратов «Симбилакт VIVO» и «Симбилакт VIVO с лактулозой». Показано, что одновременное употребление готового пробиотического продукта с овощным сырьем в составе окрошки улучшает пробиотические свойства продукта в 1,5...2 раза, с фруктовым сырьем в составе фруктового салата ухудшает пробиотические свойства продукта первых суток хранения в 14...25 раз.Стаття присвячена оздоровчому ефекту кисломолочних продуктів та властивостях препаратів «Сімбілакт VIVO» і «Сімбілакт VIVO з лактулозою». Показано, що одночасне вживання готового пробіотичного продукту з овочевою сировиною у складі окрошки покращує пробіотичні влстивості продукту в 1,5 ... 2 рази, з фруктовою сировиною у складі фруктового салату погіршує пробіотичні властивості продукту першої доби зберігання в 14 ... 25 разів.The paper is concerned with the wellness effect of fermented milk products and the properties of the preparations «Simbilakt VIVO» and «Simbilakt VIVO with lactulose». It is shown that the simultaneous use of a probiotic yeast with vegetable raw materials in the hash that improves the properties of the probiotic product in the 1,5 –2,0 times, with a probiotic raw fruit in the fruit salad worsens probiotic properties of the product in the first days of storage 14 - 25 times.
|
|
Date |
2013-11-08T07:50:33Z
2013-11-08T07:50:33Z 2013 |
|
Identifier |
Золотоверх, Е. В. Использование бактериальных сухих заквасок для производства пробиотических пищевых продуктов / Е. В. Золотоверх, М. Н. Антонюк, Л. Ю. Арсеньева // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : Международная научно-практическая конференция, 17-18 октября 2013. - Казахстан : Алматинский технологический университет, 2013. - С. 240-242.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11102 |
|