Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю
Определение эффективной величины начального сиропа вакуум-аппаратов для уваривания сахарного утфеля Efficient by initial syrups vacuum pan for boiling restorative sugar solution |
|
Creator |
Коцюбанський, А. М.
Коцюбанский, А. Н. Kotsyubanskyy, A. Мирончук, В. Г. Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. |
|
Subject |
кристалізація
початковий сироп вакуум-апарат утфель кристаллизация начальный сироп вакуум-аппарат утфель crystallization initial syrup vacuum pan restorative sugar solution |
|
Description |
У статті проаналізовано вплив початкового сиропу на якісні характеристики утфелю на прикладі двох конструкцій вакуум-апаратів ВМА-600 та ВАМЦ-600. Проведено дослідження впливу та знаходження раціональної величини початкового сиропу з застосуванням розробленої імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Проведені обчислювальні експерименти показали, що величина початкового сиропу повинна становити 30-33%. Збільшення величини початкового сиропу не дозволяє отримати якісний утфель внаслідок обмеженого об’єму вакуум-апарату і змушує здійснювати доварювання утфелю, а зменшення нижче 30% не задовольняє з умов текучості утфелю. В статье проанализировано влияние начального сиропа на качественные характеристики утфеля на примере двух конструкций вакуум-аппаратов ВМА-600 и ВАМЦ-600. Проведено исследование влияния и нахождение рациональной величины начального сиропа с применением разработанной имитационной модели работы вакуум аппарата. Проведенные вычислительные эксперименты показали, что величина начального сиропа должна составлять 30-33%. Увеличение величины начального сиропа не позволяет получить качественный утфель вследствие ограниченного объема вакуум-аппарата, а уменьшение ниже 30% не удовлетворяет условиям текучести утфеля. The article analyzes the influence of the initial syrup on qualitative characteristics of the, restorative sugar solution by the example of two designs of vacuum devices: BMA-600 and ВАМЦ-600. The study of the effect and find a rational of the initial syrup using the developed simulation model of the vacuum apparatus. The performed experiments have shown that the magnitude of the initial syrup should be 30-33%. The increase of the initial syrup does not allow to obtain high-quality restorative sugar solution due to the limited amount of vacuum apparatus and a decrease below 30% does not satisfy the conditions of flow of restorative sugar solution. |
|
Date |
2013-11-08T09:06:28Z
2013-11-08T09:06:28Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Коцюбанький, А. М. Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Ukrainian Food Journal. – 2012. – № 1. – С. 81–85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11112 |
|
Language |
other
|
|