Запис Детальніше

Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю
Определение эффективной величины начального сиропа вакуум-аппаратов для уваривания сахарного утфеля
Efficient by initial syrups vacuum pan for boiling restorative sugar solution
 
Creator Коцюбанський, А. М.
Коцюбанский, А. Н.
Kotsyubanskyy, A.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
 
Subject кристалізація
початковий сироп
вакуум-апарат
утфель
кристаллизация
начальный сироп
вакуум-аппарат
утфель
crystallization
initial syrup
vacuum pan
restorative sugar solution
 
Description У статті проаналізовано вплив початкового сиропу на якісні характеристики утфелю на прикладі двох конструкцій вакуум-апаратів ВМА-600 та ВАМЦ-600. Проведено дослідження впливу та знаходження раціональної величини початкового сиропу з застосуванням розробленої імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Проведені обчислювальні експерименти показали, що величина початкового сиропу повинна становити 30-33%. Збільшення величини початкового сиропу не дозволяє отримати якісний утфель внаслідок обмеженого об’єму вакуум-апарату і змушує здійснювати доварювання утфелю, а зменшення нижче 30% не задовольняє з умов текучості утфелю.
В статье проанализировано влияние начального сиропа на качественные характеристики утфеля на примере двух конструкций вакуум-аппаратов ВМА-600 и ВАМЦ-600. Проведено исследование влияния и нахождение рациональной величины начального сиропа с применением разработанной имитационной модели работы вакуум аппарата. Проведенные вычислительные эксперименты показали, что величина начального сиропа должна составлять 30-33%. Увеличение величины начального сиропа не позволяет получить качественный утфель вследствие ограниченного объема вакуум-аппарата, а уменьшение ниже 30% не удовлетворяет условиям текучести утфеля.
The article analyzes the influence of the initial syrup on qualitative characteristics of the, restorative sugar solution by the example of two designs of vacuum devices: BMA-600 and ВАМЦ-600. The study of the effect and find a rational of the initial syrup using the developed simulation model of the vacuum apparatus. The performed experiments have shown that the magnitude of the initial syrup should be 30-33%. The increase of the initial syrup does not allow to obtain high-quality restorative sugar solution due to the limited amount of vacuum apparatus and a decrease below 30% does not satisfy the conditions of flow of restorative sugar solution.
 
Date 2013-11-08T09:06:28Z
2013-11-08T09:06:28Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Коцюбанький, А. М. Визначення ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратів для уварювання цукрового утфелю / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Ukrainian Food Journal. – 2012. – № 1. – С. 81–85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11112
 
Language other