Запис Детальніше

Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем
Приготовление пивного сусла с ярым и озимым ячменем
Cooking with beer wort ardent and winter barley
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Косоголова, Л. О.
Косоголова, Л. А.
Kosogolova, L.
 
Subject екстрактивність
редукуючі речовини
ячмінь
солод
ярий
озимий
экстрактивность
редуцирующие вещества
ячмень
солод
яровой
озимый
ekstraktyvnist
reducing substances
barley
malt
spring
winter
 
Description Порівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції.Сравнивая стоимость ячменя ярового - 2 тыс. грн / т и озимого 1,8 тыс. грн / т, рекомендуем в качестве несоложенного сырья и озимый ячмень в количестве до 20%, что уменьшит себестоимость готовой продукции.Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.
 
Date 2013-11-08T08:58:16Z
2013-11-08T08:58:16Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / В. М. Кошова, Л. О. Косоголова // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11106
 
Language other