Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем
Приготовление пивного сусла с ярым и озимым ячменем Cooking with beer wort ardent and winter barley |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Косоголова, Л. О. Косоголова, Л. А. Kosogolova, L. |
|
Subject |
екстрактивність
редукуючі речовини ячмінь солод ярий озимий экстрактивность редуцирующие вещества ячмень солод яровой озимый ekstraktyvnist reducing substances barley malt spring winter |
|
Description |
Порівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції.Сравнивая стоимость ячменя ярового - 2 тыс. грн / т и озимого 1,8 тыс. грн / т, рекомендуем в качестве несоложенного сырья и озимый ячмень в количестве до 20%, что уменьшит себестоимость готовой продукции.Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.
|
|
Date |
2013-11-08T08:58:16Z
2013-11-08T08:58:16Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / В. М. Кошова, Л. О. Косоголова // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11106 |
|
Language |
other
|
|