Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва
Совершенствование технологий утилизации отходов пивоваренного производства Improving waste management technologies brewing industry |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Куц, А. М. Куц, А. М. Kuts, A. |
|
Subject |
сушка
прес пивна дробина залишкові дріжджі сушка пресс пивная дробина остаточные дрожжи dryer presses sparging residual yeast |
|
Description |
Визначено, що кращою є чисто солодова або солодова рисова дробина, до яких перед висушуванням потрібно додати не менше 15 % залишкових пивних дріжджів. Для висушування цих дробин мінімальні витрати пари порівняно з іншими дробинами.We determined that the best is a pure malt or malt rice grains, which before drying to add at least 15% residual brewer's yeast. For drying of Drobin minimum steam consumption compared to other grains.
|
|
Date |
2013-11-08T09:05:51Z
2013-11-08T09:05:51Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва / В. М. Кошова, А. М. Куц // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11107 |
|
Language |
other
|
|