Запис Детальніше

Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва
Совершенствование технологий утилизации отходов пивоваренного производства
Improving waste management technologies brewing industry
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Куц, А. М.
Куц, А. М.
Kuts, A.
 
Subject сушка
прес
пивна дробина
залишкові дріжджі
сушка
пресс
пивная дробина
остаточные дрожжи
dryer
presses
sparging
residual yeast
 
Description Визначено, що кращою є чисто солодова або солодова рисова дробина, до яких перед висушуванням потрібно додати не менше 15 % залишкових пивних дріжджів. Для висушування цих дробин мінімальні витрати пари порівняно з іншими дробинами.We determined that the best is a pure malt or malt rice grains, which before drying to add at least 15% residual brewer's yeast. For drying of Drobin minimum steam consumption compared to other grains.
 
Date 2013-11-08T09:05:51Z
2013-11-08T09:05:51Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Кошова, В. М. Удосконалення технологій утилізації відходів пивоварного виробництва / В. М. Кошова, А. М. Куц // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11107
 
Language other