Запис Детальніше

Энтальпия сахарных растворов и утфелей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Энтальпия сахарных растворов и утфелей
Ентальпія цукрових розчинів і утфелів
The enthalpy of sugar solutions and massecuites
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Попов, В. Д.
Попов, В. Д.
Popov, V. D.
 
Subject цукровий розчин
сахарный раствор
sugar solution
кристалічна цукроза
кристаллическая сахароза
crystalline sucrose
 
Description Запропоновано номограму, за допомогою якої можна визначати ентальпію чистих цукрових розчинів кристалічної цукрози і цукрових утфелів в інтервалі температур 0...140 С, концентрацій розчину 0...90%, чистоти розчину 40…100% і вмісту кристалів в утфелі до 70 %.
Предложена номограмма, с помощью которой можно определять энтальпию чистых сахарных растворов кристаллической сахарозы и сахарной утфелей в интервале температур 0 ... 140 С, концентрации раствора 0 ... 90%, чистоты раствора 40 ... 100% и содержания кристаллов в утфеле до 70 %.
A nomohramu by which you can determine the enthalpy of pure crystalline sucrose sugar solutions and sugar massecuite in the temperature range 0 ... 140 C, the concentration of the solution 0 ... 90%, purity solution of 40 ... 100% and the content of the crystals in the massecuite to 70 %
 
Date 2013-11-08T09:32:52Z
2013-11-08T09:32:52Z
1974
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Энтальпия сахарных растворов и утфелей / Д. Е. Синат-Радченко, В. Д. Попов // Пищевая промышленность . – 1974. - № 18. - C. 85-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11115