Запис Детальніше

Критерії якості. Норми і стандарти придатності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Критерії якості. Норми і стандарти придатності
Критерии качества. Нормы и стандарты годности
Adsorption purification of water for the production of beverages
 
Creator Олійник, С. І.
Олейник, С. И.
Oliinyk, S. I.
Ковальчук, В. П.
Ковальчук, В. П.
Kovalchuk, V.
Опанасюк, Т. І.
Опанасюк, Т. И.
Opanacuk, T.
Резвіна, Л. М.
Резвина, Л. Н.
Rezvina, L.
 
Subject токсичні сполуки
концентрація
якість
вода
категорії
запах
присмак
органолептичні показники
мінеральні домішки
токсические соединения
качество
концентрация
вода
категории
запах
привкус
органолептические показатели
минеральные примеси
toxic compounds
concentration
quality
water
category
odour
taste
the organoleptic characteristics
mineral impurities
 
Description Проаналізовано нормативи ВОЗ, США, ЄС, Росії, України до води питної та фасованої за окремими органолептичними, фізико-хімічними та токсикологічними показниками. Проанализированы нормативы ВОЗ, США, ЕС, России, Украины к воде питьевой и фасованной по отдельным органолептическим, физико-химическим и токсикологическим показателям. Analyzed the norms of the WHO, the US, EU, Russia, Ukraine for drinking water and for packaged water for individual organoleptic, physico-chemical and toxicological indicators.
 
Date 2013-11-08T10:10:44Z
2013-11-08T10:10:44Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Критерії якості. Норми і стандарти придатності / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Брутто. – 2003. - № 6. - С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11125
 
Language other