Запис Детальніше

Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів
Использование растительных масел в рецептурах мясных паштетов
The usage of vegetable oils in the recipes of meat pates
 
Creator Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Котляр, Є. О.
Котляр, Е. О.
Kotlyar, E.
 
Subject рослинні олії
рецептури
технологія
м`ясні паштети
растительные масла
рецептуры
технология
мясные паштеты
vegetable oils
recipe
technology
meat pates
 
Description У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м`ясних паштетів функціонального призначення з використанням рослинних олій підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні властивості нових продуктів з метою вибору оптимальних варіантів.В статье рассмотрен вопрос разработки новых рецептур мясных паштетов функционального назначения с использованием растительных масел повышенной биологической ценности. Исследовано органолептические и физико-химические свойства новых продуктов с целью выбора оптимальных вариантов.This article considers the development of new recipes of meat pates of functional usage of high biologically valuable vegetable oils. Functional and technological properties of the new product are analyzed in order to choose the best option.
 
Date 2013-11-08T12:45:40Z
2013-11-08T12:45:40Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Топчій, О. А. Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів / О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Є. О. Котляр // Науковий вісник львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. – 2013. - Том 15. - № 1 (55). - С. 169-173.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11129
 
Language other