Запис Детальніше

Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов
Удосконалення технології січених м’ясних напівфабрикатів
Improvement of technology of chopped meat ready-to-cook foods
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
Гончаренко, Т. Ю.
Гончаренко, Т. Ю.
Goncharenko, T.
 
Subject белково-минеральная добавка
пищевая ценность
сеченые мясные полуфабрикаты
білково-мінеральна добавка
січені м’ясні напівфабрикати
харчова цінність
albumen-mineral addition
food value
chopped meat ready-to-cook foods
 
Description В докладе рассмотрена проблема нарушения структуры питания населения. Заданием является разработать технологию изготовления сеченых мясных полуфабрикатов с повышенными биологическими свойствами и расширить ассортимент продукции отечественного производства с высокой пищевой ценностью. Для этого в рецептуру сеченых полуфабрикатов добавляют белково-минеральную добавку, которая в комплексе из растительными жирами повышает биологическую эффективность продукта, а также обеспечит организм белками, жирами, витаминами и снижает стоимость готовой продукции. У доповіді розглянуто проблему порушення структури харчування населення. Завданням є розробити технологію виготовлення січених м’ясних півфабрикатів з підвищеними біологічними властивостями і розширити асортимент продукції вітчизняного виробництва з високою харчовою цінністю. Для цього у рецептуру січених напівфабрикатів додають білково-мінеральну добавку, яка в комплексі з рослинними жирами підвищує біологічну ефективність продукту, а також забезпечить організм білками, жирами, вітамінами і знижує вартість готової продукції.The problem of violation of structure of feed of population is considered in a lecture. A task is to develop technology of making of сhopped meat ready-to-cook foods with enhance able biological properties and extend the assortment of products of domestic production with a high food value. For this purpose in compounding of chopped ready-to-cook foods add albumen-mineral addition which in a complex from promotes biological efficiency of product jab ties, and also will provide an organism squirrel, fats, vitamins, and reduces the cost of the prepared products.
 
Date 2013-11-08T12:45:48Z
2013-11-08T12:45:48Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов / Л. В. Пешук, О. А. Топчий, И. Г. Радзиевская , Т. Ю. Гончаренко // Совершенствование технологий и оборудования :VI Международная научно-практическая конференция, 2-3 октября 2007. – Минск, 2007. – Ч. 1. - С. 211-215.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11130
 
Language other