Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов
Удосконалення технології січених м’ясних напівфабрикатів Improvement of technology of chopped meat ready-to-cook foods |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Топчій, О. А. Топчий, О. А. Topchiy, O. Радзієвська, І. Г. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. Гончаренко, Т. Ю. Гончаренко, Т. Ю. Goncharenko, T. |
|
Subject |
белково-минеральная добавка
пищевая ценность сеченые мясные полуфабрикаты білково-мінеральна добавка січені м’ясні напівфабрикати харчова цінність albumen-mineral addition food value chopped meat ready-to-cook foods |
|
Description |
В докладе рассмотрена проблема нарушения структуры питания населения. Заданием является разработать технологию изготовления сеченых мясных полуфабрикатов с повышенными биологическими свойствами и расширить ассортимент продукции отечественного производства с высокой пищевой ценностью. Для этого в рецептуру сеченых полуфабрикатов добавляют белково-минеральную добавку, которая в комплексе из растительными жирами повышает биологическую эффективность продукта, а также обеспечит организм белками, жирами, витаминами и снижает стоимость готовой продукции. У доповіді розглянуто проблему порушення структури харчування населення. Завданням є розробити технологію виготовлення січених м’ясних півфабрикатів з підвищеними біологічними властивостями і розширити асортимент продукції вітчизняного виробництва з високою харчовою цінністю. Для цього у рецептуру січених напівфабрикатів додають білково-мінеральну добавку, яка в комплексі з рослинними жирами підвищує біологічну ефективність продукту, а також забезпечить організм білками, жирами, вітамінами і знижує вартість готової продукції.The problem of violation of structure of feed of population is considered in a lecture. A task is to develop technology of making of сhopped meat ready-to-cook foods with enhance able biological properties and extend the assortment of products of domestic production with a high food value. For this purpose in compounding of chopped ready-to-cook foods add albumen-mineral addition which in a complex from promotes biological efficiency of product jab ties, and also will provide an organism squirrel, fats, vitamins, and reduces the cost of the prepared products.
|
|
Date |
2013-11-08T12:45:48Z
2013-11-08T12:45:48Z 2007 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов / Л. В. Пешук, О. А. Топчий, И. Г. Радзиевская , Т. Ю. Гончаренко // Совершенствование технологий и оборудования :VI Международная научно-практическая конференция, 2-3 октября 2007. – Минск, 2007. – Ч. 1. - С. 211-215.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11130 |
|
Language |
other
|
|