Запис Детальніше

Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
Новые виды овсяного печенья повышенной пищевой и биологической ценности
New types of avenaceous thin captain of enhanceable food and biological value .
 
Creator Сюткіна, О. В.
Сюткина, Е. В.
Siutkina, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject полісолодовий екстракт
полисолодовий экстракт
polymalt extract
вівсяне печиво
овсяное печенье
avenaceous thin captain
розробка технології
разработка технологии
development of technology
 
Description У роботі наведені технологічні особливості розробки вівсягого печива з використанням полісолодового екстракту. В работе приведены технологические особенности разработки овсяного печенья с использованием полисолодового экстракта. The technological features of development of avenaceous thin captain are in-process resulted with the use of polymalt extract.
 
Date 2013-11-05T13:43:03Z
2013-11-05T13:43:03Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сюткіна, О. В. Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 7 (104-105). – С. 9-12
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11042
 
Language uk_UK