Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
Новые виды овсяного печенья повышенной пищевой и биологической ценности New types of avenaceous thin captain of enhanceable food and biological value . |
|
Creator |
Сюткіна, О. В.
Сюткина, Е. В. Siutkina, O. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
полісолодовий екстракт
полисолодовий экстракт polymalt extract вівсяне печиво овсяное печенье avenaceous thin captain розробка технології разработка технологии development of technology |
|
Description |
У роботі наведені технологічні особливості розробки вівсягого печива з використанням полісолодового екстракту. В работе приведены технологические особенности разработки овсяного печенья с использованием полисолодового экстракта. The technological features of development of avenaceous thin captain are in-process resulted with the use of polymalt extract.
|
|
Date |
2013-11-05T13:43:03Z
2013-11-05T13:43:03Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сюткіна, О. В. Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 7 (104-105). – С. 9-12
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11042 |
|
Language |
uk_UK
|
|